Camon32 Uzman Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 31 Beğeniler 2 Bugün 15:30 #1 Coil whine, fan sesi ve kalite açısından hangisi daha iyi?
Yakuza Üstün Katılım 23 Nisan 2026 Mesajlar 1.475 Çözümler 4 Beğeniler 1.344 Bugün 15:53 #2 Coil Whine markadan bağımsız. Vapor Chamber ibaresi göremedim ikisinin de üretici sitesinde. UV+OC basarsın coil whine çıkarsa da yola devam edersin.
Coil Whine markadan bağımsız. Vapor Chamber ibaresi göremedim ikisinin de üretici sitesinde. UV+OC basarsın coil whine çıkarsa da yola devam edersin.
hovarda Bilgin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 892 Beğeniler 324 Yer Samsun 57 dakika önce #3 Ben PNY 5070 aldım hafiften coil whine var ama rahatsız etmiyor.
M Mehmetis Becerikli Katılım 11 Temmuz 2026 Mesajlar 174 Beğeniler 70 56 dakika önce #4 PNY tabii ki Gigabyte kartlarında ısınma sorunu vardı, o riske girmezdim ben.
KS KS Camon32 Uzman Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 31 Beğeniler 2 22 dakika önce #5 Yakuza dedi: Coil Whine markadan bağımsız. Vapor Chamber ibaresi göremedim ikisinin de üretici sitesinde. UV+OC basarsın coil whine çıkarsa da yola devam edersin. Genişletmek için tıkla... Net undervolt basarım hocam sessiz seviyorum. Sadece garip arızaları olmasın.
Yakuza dedi: Coil Whine markadan bağımsız. Vapor Chamber ibaresi göremedim ikisinin de üretici sitesinde. UV+OC basarsın coil whine çıkarsa da yola devam edersin. Genişletmek için tıkla... Net undervolt basarım hocam sessiz seviyorum. Sadece garip arızaları olmasın.
Yakuza Üstün Katılım 23 Nisan 2026 Mesajlar 1.475 Çözümler 4 Beğeniler 1.344 19 dakika önce #6 Camon32 dedi: Net undervolt basarım hocam sessiz seviyorum. Sadece garip arızaları olmasın. Genişletmek için tıkla... Hotspot sıcaklığı düşürmek için UV şart, hotspot'a çarparsa FPS düşürüyor.
Camon32 dedi: Net undervolt basarım hocam sessiz seviyorum. Sadece garip arızaları olmasın. Genişletmek için tıkla... Hotspot sıcaklığı düşürmek için UV şart, hotspot'a çarparsa FPS düşürüyor.