Merhaba, Amazon'da ek 800 TL indirim kodum var. Bu monitör yaklaşık 3.700 TL'ye geliyor. Sizce bu model alınır mı? Monitörü laptopa bağlayıp kullanacağım.
Merhaba, Amazon'da ek 800 TL indirim kodum var. Bu monitör yaklaşık 3.700 TL'ye geliyor. Sizce bu model alınır mı? Monitörü laptopa bağlayıp kullanacağım.
Merhabalar, bugün 3.800 TL'ye Hepsiburada'dan aldığım KTC monitörünü inceleyeceğim.
Ana ekranımda KTC H27E6 kullanmaktayım, bu monitörü 2. ekran olarak aldım bu yüzden çok yüksek bütçelere çıkmamaya çalıştım, zaten daha az bütçede adam akıllı bir model yok.
Kutu İçeriği
Monitör
Adaptör
1X HDMI Kablo
Plastik ayak
Metal stand
İçerisinden DP kablosu çıkmamakta.
Panel
Monitörümüz 24.5 inç IPS panel ve Full HD (1920x1080) çözünürlüğü var. Yenileme hızı standart 180, OSD menüsünden O.C. açarak 200 Hz yapabiliyoruz. FreeSync ve G-Sync özellikleri...
Bir hafta önce GS25F2A modelini aldım; monitörde gördüğüm tek kusur çok fazla ışık sızması var montajla ilgili olduğunu düşünüyorum bezeli biraz esnetince hepsi yok oluyor. 30 günlük iade sürecim geçince söküp tekrar toplamayı düşünüyorum harici soruna denk gelmedim. sizin modelinizde panel harici kasa ayak hoparlör aynı olduğu için şu yorumları ekleyebilirim; kasa malzeme kalitesi ve hoparlörü için ortalama diyebilirim üzmez hoparlörü ucuz laptop hoparlörleri kadar ses kalitesi iyi değil ancak yüksekliği yeterli, ayağı oldukça kısıtlı sadece tilt ayarı var ama fp cihazların çoğu böyle.