Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.842 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.220 20 Ekim 2024 #1 Açılış yapılmıyor, BIOS geliyor. Çıkıyorum, yeniden başlatıyor sanırım kendini ve tekrar BIOS’a dönüyor. Ne yapmalıyım? Ana kartım : Gigabyte H510M. Dosya Ekleri image.webp 851,6 KB · Görüntüleme: 128 image.webp 977,2 KB · Görüntüleme: 99
Açılış yapılmıyor, BIOS geliyor. Çıkıyorum, yeniden başlatıyor sanırım kendini ve tekrar BIOS’a dönüyor. Ne yapmalıyım? Ana kartım : Gigabyte H510M.
Çözüm Caner Uncu 20 Ekim 2024 Windows Boot Manager'i ilk sıraya alıp dene istersen. Olmazsa BIOS'u sıfırlamayı deneyebilirsin.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.830 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.187 Yer Çorum 20 Ekim 2024 #2 Windows Boot Manager'i ilk sıraya alıp dene istersen. Olmazsa BIOS'u sıfırlamayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.842 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.220 20 Ekim 2024 #3 Caner Uncu dedi: Windows Boot Manager'i ilk sıraya alıp dene istersen. Olmazsa BIOS'u sıfırlamayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? BIOS bilgim yok. Zaten BIOS ayarlarına erişimim yok, nasıl sıfırlayabilirim? Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Windows Boot Manager'i ilk sıraya alıp dene istersen. Olmazsa BIOS'u sıfırlamayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? BIOS bilgim yok. Zaten BIOS ayarlarına erişimim yok, nasıl sıfırlayabilirim?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 20 Ekim 2024 #4 Bak sol altta Windows Boot Manager en sonda. Boot sekmesine gir ve Windows Boot Manager ilk sıraya al. Olmazsa UEFI Bootloader yeniden yazacaksın. Artı 0 Eksi
Bak sol altta Windows Boot Manager en sonda. Boot sekmesine gir ve Windows Boot Manager ilk sıraya al. Olmazsa UEFI Bootloader yeniden yazacaksın.
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.842 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.220 20 Ekim 2024 #5 Recep Baltaş dedi: Bak sol altta Windows Boot Manager en sonda. Boot sekmesine gir ve Windows Boot Manager ilk sıraya al. Olmazsa UEFI Bootloader yeniden yazacaksın. Genişletmek için tıkla... Abi şu anda diğer seçenekler çıkmıyor. Caner Uncu dedi: Windows Boot Manager'i ilk sıraya alıp dene istersen. Olmazsa BIOS'u sıfırlamayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ayarları default yaptım ve açıldı, çok teşekkür ederim dostum. Son düzenleme: 20 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bak sol altta Windows Boot Manager en sonda. Boot sekmesine gir ve Windows Boot Manager ilk sıraya al. Olmazsa UEFI Bootloader yeniden yazacaksın. Genişletmek için tıkla... Abi şu anda diğer seçenekler çıkmıyor. Caner Uncu dedi: Windows Boot Manager'i ilk sıraya alıp dene istersen. Olmazsa BIOS'u sıfırlamayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ayarları default yaptım ve açıldı, çok teşekkür ederim dostum.