Yer
Haddonfield, Illinois
Gigabyte Panoramic Ice kasa kullanıyorum. Ekran kartının altındaki PSU gizleyici yüzünden oraya sığabilecek bir ekran kartı tutucu bulamadım. 3.5-4cm arası bir boşluk var. En az 3cm olan bir tutucu önerebilir misiniz?

1753860399490.webp

O kadar kısa tutucu var mı sanmıyorum. Ancak eski ekran kartı destek aparatımı ağabeyime Torna'da yaptırmıştım. Eğer bulamazsanız bu fikirden yola çıkabilirsiniz.

Bende resimde olan ürünü kullanıyorum. Dar alanlar için ideal. Aynı zamanda taban kısımları mıknatıslı oluyor. Malzeme hissiyatı alüminyum alaşım olduğu için, çok başarılı. Mesafe dar olduğu için, bu tarz bir şey almanı öneririm. Link paylaşamadım, stok kalmamış aldığım yerde. Ben çok memnunum, baya esnek bu tür olanlar. Sizin kasanıza uyar bu tür model.

Ekran görüntüsü 2025-07-30 104052.webp

Bende resimde olan ürünü kullanıyorum. Dar alanlar için ideal. Aynı zamanda taban kısımları mıknatıslı oluyor. Malzeme hissiyatı alüminyum alaşım olduğu için, çok başarılı. Mesafe dar olduğu için, bu tarz bir şey almanı öneririm. Link paylaşamadım, stok kalmamış aldığım yerde. Ben çok memnunum, baya esnek bu tür olanlar. Sizin kasanıza uyar bu tür model.

Eki Görüntüle 168361
O kadar kısa tutucu var mı sanmıyorum. Ancak eski ekran kartı destek aparatımı ağabeyime Torna'da yaptırmıştım. Eğer bulamazsanız bu fikirden yola çıkabilirsiniz.
Bunu en aşağı çeksem uyar mı acaba? Hiç bir yerde de yazmamışlar ne kadar olduğunu.

Oh ucuza hallettik bari. :D Min 26cm oluyor.

Son düzenleme:
Ahahahahaha Allah'ım kahkaha attım :D. Bunlar akıllarını yemişler :D. Hocam bende ayarlanır gibi duruyor. Sipariş geçin eğer olmazsa iade edin. Dediğim gibi tornacı birisi 5dk da halleder. Eğer bulamazsanız Instagram üzerinden benimle iletişime geçin ben size ücretsiz yaptırır kargo ile gönderirim. 100 TL'ye alırsınız.

Son düzenleme: