Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Dostum Gigabyte ekran kartı kullandım 2 farklı modelini bütçem kısıtlı olduğu için ama hiç memnun kalmadım. Gigabyte iyi bir marka değil. Sapphire daha kötü bir marka. Bir de bir şey soracağım neden NVIDIA kullanmıyorsun?
Dostum Gigabyte ekran kartı kullandım 2 farklı modelini bütçem kısıtlı olduğu için ama hiç memnun kalmadım. Gigabyte iyi bir marka değil. Sapphire daha kötü bir marka. Bir de bir şey soracağım neden NVIDIA kullanmıyorsun?
Bu tür konularda model daha önemli denir çoğunlukla. Söz konusu durum da ekran kartı indiriminin paylaşımı aslında, kullanılması veya kullanılmaması konusunda öneri yapılmamış. NVIDIA ekran kartlarının fiyatları da ortada. Kartları üreten firmalardan ana üreticilere geçiş yapılması da ilginç açıkçası.
Tasarım ve soğutma olarak iyi bir model. Daha 15 gün önce almıştım 10.5K'ya. Sıfır yerine kullanılmış ürün gelince iade verdim. Ardından RTX 4060 güzel fiyata düştüğü için ona geçtim. Kartın gücü belli, 3 fan sayesinde 65 dereceyi geçmiyor bile.
Gigabyte mı kötü? Galax Sapphire gibi düşük bütçeli marka değil bu. MSI, Asus sınıfına giren bir marka. Bu markalarla yarışmasına rağmen de Türkiye pazarında daha ucuza ürün sunuyor. Kendim kullanmaktayım şu ana kadar bir şey yaşamadım. Her markanın kötü soğutmalı bir serisi oluyor. Sen de onlardan almışsındır.
Gigabyte mı kötü? Galax Sapphire gibi düşük bütçeli marka değil bu. MSI, Asus sınıfına giren bir marka. Bu markalarla yarışmasına rağmen de Türkiye pazarında daha ucuza ürün sunuyor. Kendim kullanmaktayım şu ana kadar bir şey yaşamadım. Her markanın kötü soğutmalı bir serisi oluyor. Sen de onlardan almışsındır.
Gigabyte 3060Ti ekran kartı kullanıyorum ben de memnun değilim performans ve soğutmasından. Muadil ekran kartları çok daha iyi performans veriyor. İlk imkanımda ben de değiştireceğim farklı bir markaya. Gigabyte'ı bu kadar savunmaya gerek yok bence.
Gigabyte mı kötü? Galax Sapphire gibi düşük bütçeli marka değil bu. MSI, ASUS sınıfına giren bir marka. Bu markalarla yarışmasına rağmen de Türkiye pazarında daha ucuza ürün sunuyor. Kendim kullanmaktayım şu ana kadar bir şey yaşamadım. Her markanın kötü soğutmalı bir serisi oluyor. Sen de onlardan almışsındır.
Evet kötü bir marka model falan da fark etmez alayı kötü. Abi Gigabyte 600 dolarsa adamakıllı kaliteli marka 800 dolara. 200 dolar tasaruf yapacağım diye daha fazla zarar ediyorsunuz. İşlemci darboğaz oluyor yoruluyor ve normale göre daha fazla yıpranıyor. Normalde o işlemciyi 5 sene kullanacaksan ömrü bu yüzden 2 sene birden düşüyor.