Gigabyte RTX 4070 kutu içeriğinde garanti belgesi çıkmadı

Onların ben... Rezalet bir servis, şanslıymışsın.
Valla hocam görüntü vermiyor diye anakartı göndermiştim burda mahalle bilgisayarcısı 1700 TL fiyat çekti chipset arızası diye servis 500 liraya yaptı gönderdi yani. Sonra bi daha sorun oldu biosla ilgili onuda ücretsiz yaptılar

Bu arada ekran kartına baktım vidaları filan koruma bandı her şey yerinde sıfır ama jelatin yoktu acaba biri alıp daha önce sökmüş olabilir mi?
İade için talep oluşturtum ama hala tereddüt içindeyim edip etmemekte.

Son düzenleme:

Selamlar,

Gigabyte markasının Türkiye'de 3 yetkili distribütörü var. Aşağıda linklerini verdiğim panellerden seri no ile garanti sorgulamasını yapabilirsiniz. Eğer bu üç distribütörden birinde çıkarsa ürününüz distribütör garantili demektir. Eğer bu 3 distribütörde sizin ürünüzü getirmemişse muhattabınız faturayı kesen firmadır.

Ek olarak ürün TR garantili ise Gigabyte markasına MSI ve ASUS markalarının servisi olan ServisPoint bakar fakat Gigabyte, Aorus markaları için son kullanıcıdan ürün kabul etmezler. Distribütör üzerinden gelmesini istiyorlar. Bilginize.

Arena : cercev-e.com | arena
Endeks : Endeks Biliþim
Vektron (Genelde sorgulama çalışmıyor. Sonuç alamazsanız arayıp seri noyu iletip sorarsınız) : Garanti süresi sorgulama | Vektron Elektronik

Teşekkür ederim hiçbirinde çıkmadı iade ettim zaten çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…