Uncharted 4 bütün ayarlar Ultra grafikte 130FPS'de işlemci 72 derece ekran kartım ise %98 kullanımda 48 derece. Bu arada AMD uygulamasında AFMF'yi açtığım zaman FPS 300 küsurlere çıkıyor.
Bazı oyunlarda örneğin Halo Infinite'de kullandığım zaman bu özelliği arada bir takılmalar oluyor oyunda nadiren hatta bazı yerlerde bayağı FPS düşüyor detayların yoğun olduğu yerlerde. Ekran kartımı en fazla şu ana kadar sanırım 52 derecede görmüştüm. Ekran kartım Gigabyte RX 7700 XT. Bu arada ekran kartı fan hızından dolayı bu kadar soğuk çalışıyor olabilir. Fan sesi beni biraz rahatsız ediyor ne kadar alışmış olsam da. Fan hızı otomatikte ayrıca fan sesi de oyundan oyuna değişiyor hatta ilginç bir şekilde Poppy Playtime 2 oynadığım zaman Ultra grafiklerde hem ağır yerlerde FPS düşüyor hem de ekran kartı sesi uçak gibi oluyor ekran kartı soğuk çalışmasına rağmen ancak Uncharted 4'te aynı şekilde oynadığım zaman ekran kartının fan hızı normal hızda çalışıyor aşırı sesli çalışmıyor. Fan ayarlarını yapmak istiyorum ancak yanlış bir şey yapmak istemediğim için bırakmak istedim. Çözümü yok mu ayrıca yaşadığım şeyler büyük bir sorun mu?