• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Elektronik Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC ekran kartı - cashback kampanyası ile 30.629 TL

Herhalde 2026 olunca VRAM fiyatlarından dolayı bir daha böyle bir fiyat göremeyiz, doğru mu?

Bu model Sapphire Pulse ve Nitro+ ile ne kadar farklı sizce?

Alsam mı bilemedim. RX 9060 XT'yi de bu Sıcak Fırsatlar sayesinde 16.659 TL'ye almıştım Ekim sonunda ikinci bilgisayarım için ve çok memnunum.

RTX 3090'dan geçeceğim ana bilgisayarımda.

RTX 3090 dan geçmek israf olur. RTX 3090 aşağı yukarı RTX 4070 Ti sularında. O da RTX 5070 Ti dan pek ayrılmıyor.
30k için daha ciddi bir fark olması gerekiyor.
Linux kullanıyorum ben. DX12 oyunları Windows'a göre minimum %20 daha kötü performans veriyor NVIDIA ile, bazen yarı performans. DX9-DX11 oyunlarda bu sorun yok. Linux ve NVIDIA halen sıkıntı.

AMD'de bu sorun yok. RX 9060 XT ile bile ikinci bilgisayarımda Linux üzerinden Ray Tracing oyunlar oynayabiliyorum. O yüzden geçesim var.

AMD ye spesifik olarak ihtiyacı olan birisi gördüm vay be
O zaman mantıklı olabilir RX 9070 XT.
Bu model Sapphire Pulse ve Nitro+ ile ne kadar farklı sizce?
Nitro+ en iyi top 3 modelden.
Pulse en giriş modellerden. RX 9070 XT dışında güzel. Genelde fiyatı cezbedici.
Gigabyte Gaming OC tam ederi fiyatına inmiş bence. Bazı saçma sapan spesifik sorunları var diye sevmiyorum onu.

Şu rehberim işine yarayabilir. Veya kaynaklar kısmına bakabilirsin ;
Önerdiğim başlıca kaynak :

DİP NOT : O rehbere revizyon atacaktım unuttum/zaman bulamadım. Powercolor Fighter o kadar kötü değil data sonradan geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…