Çözüldü Gigabyte Secure Boot can be enabled when System in User Mode hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

suleymaqnk

Uzman
Gigabyte anakartimda secure boot açmaya calisiyorum ama gorseldeki hata oluşuyor nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20240830_174650_420.webp
    218,8 KB · Görüntüleme: 178
Çözüm
Son BIOS sürümde Security Boot hatası var çünkü hiçbir şekilde açılmıyor. Hatta Reddit bunun hakkında konu bile açıldı önceki sürüme geri dönmen sorunu çözecektir. Konu hakkında aşağı linkte bırakıyorum kendin inceleyebilirsin.

Gigabyte anakartimda Secure Boot açmaya calisiyorum ama gorseldeki hata oluşuyor nasıl çözebilirim?

Hocam bunları yapın 11 kullanıyorsanız şifrenizi kaldırıp yapın sorun çıkarabilir mi fikrim yok Recep hocam sorun.
  1. Secure Boot mode Custom yapın.
  2. Restore factory keys basın.
  3. Secure Boot enable deyin.
  4. Secure Boot mode standart yapın.

Yaptım ise yaramiyor maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam BIOS pilini çıkarıp takın bazen işe yarıyor ya da BIOS sıfırlama pinlerini kısa devre edin.
İşe yarar belki.

Hocam BIOS pilini çıkarıp takın bazen işe yarıyor ya da BIOS sıfırlama pinlerini kısa devre edin.
İşe yarar belki.

Dediklerinizi yapacak kadar teknik bilgiye sahip değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerinizi yapacak kadar teknik bilgiye sahip değilim.

Hocam kasayı açıp pili çıkarın büyüklüğü metal para şeklinde kasa prizi sökün 1 kaç dakika bekleyin.
Tarih ve saat gidebilir eski bir zamana dönecektir düzeltin yoksa internete bağlanamayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…