• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Gigabyte X870 Gaming X Wi-Fi 7 anakartın M.2 soğutucusu, Crucial T700 SSD'yi soğutmak için yeterli mi?

Selam,

Bugün Crucial T700 4 TB Gen 5 M.2 SSD satın aldım. Satın aldıktan sonra kendisine özel olan soğutucu bloğunun olmadığını fark ettim. Anakartım M.2 SSD'nin kendi soğutucusu olmadan soğutmaya yeter mi?

Anakart modelim: Gigabyte X870 Gaming X Wi-Fi 7

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucuyu çıkarırsanız garanti dışı kalıyor SSD. Belli etmem diyorsanız deneyin. Ancak anakartınız tek taraflı pad yapısında. Tutarsa sınırlarda tutar.

Soğutucuyu çıkarırsanız garanti dışı kalıyor SSD. Belli etmem diyorsanız deneyin. Ancak anakartınız tek taraflı pad yapısında. Tutarsa sınırlarda tutar.

Garanti bozulması durumu nerede yazıyor hocam?

Garanti bozulması durumu nerede yazıyor hocam?
Dolaylı yoldan belirtmişler.
CUSTOMER ACKNOWLEDGES THAT ALL SEMICONDUCTOR PRODUCTS EXPERIENCE FAILURE RATES, WHICH MAY VARY ACCORDING TO USE CONDITIONS AND OTHER CIRCUMSTANCES. CUSTOMER ACKNOWLEDGES AND AGREES THAT CUSTOMER IS RESPONSIBLE FOR ALL DESIGN DECISIONS REGARDING CUSTOMER’S PRODUCTS AND IS SOLELY RESPONSIBLE TO IMPLEMENT SAFETY MEASURES TO GUARD AGAINST THE POSSIBILITY OF INJURY OR DAMAGE IN THE EVENT OF A FAILURE OR MALFUNCTION OF A MICRON CPG PRODUCT USED IN A CUSTOMER PRODUCT OR SYSTEM. SHOULD CUSTOMER PURCHASE OR USE MICRON CPG PRODUCTS FOR ANY CRITICAL APPLICATION, CUSTOMER SHALL INDEMNIFY AND HOLD MICRON CPG HARMLESS AGAINST ALL CLAIMS, COSTS, DAMAGES AND EXPENSES AND REASONABLE ATTORNEYS’ FEES ARISING OUT OF, DIRECTLY OR INDIRECTLY, ANY CLAIM OF PRODUCT LIABILITY, PERSONAL INJURY, OR DEATH ARISING IN ANY WAY OUT OF USE OF MICRON CPG PRODUCT IN A LIFE SUPPORT DEVICE OR SYSTEM OR OTHER CRITICAL APPLICATION.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…