Neden alınacak model değil? Ya da neden onları almayıp da işlemci düşmanı bu modeli alsın?Ücüde alıncak model değil bu ücü yerine aşağıya linkini eklediğim modele bakın isterseniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Neden alınacak model değil? Ya da neden onları almayıp da işlemci düşmanı bu modeli alsın?
Sizinle aynı düşünceye sahip olmadığım zaman önerdiğim anakartı kötülemeniz kadar komik bir şey yok burada boşu boşuna önerdiğim anakartın diğer anakartlara göre daha iyi olduğunu anlatabilirim ama size bunu anlatmak duvara konuşmakla aynı şey açıkçası.
Ben zaten size sebep sordum. Daha işlemci voltajını ayarlayamayan bir anakartı almak için bir sebep var mı? Ya da neden daha iyi?Sizinle aynı düşünceye sahip olmadığım zaman önerdiğim anakartı kötülemeniz kadar komik bir şey yok burada boşu boşuna önerdiğim anakartın diğer anakartlara göre daha iyi olduğunu anlatabilirim ama size bunu anlatmak duvara konuşmakla aynı şey açıkçası.
İşlemci düşmanı bir anakart, her türlü yerde görebilirsiniz, bu öznel bir durum değil.
Keşke ezbere konuşmadan önce söylediklerimizi çürütmeye çalışsan.Sizinle aynı düşünceye sahip olmadığım zaman önerdiğim anakartı kötülemeniz kadar komik bir şey yok burada boşu boşuna önerdiğim anakartın diğer anakartlara göre daha iyi olduğunu anlatabilirim ama size bunu anlatmak duvara konuşmakla aynı şey açıkçası.
Videonun başlığı her şeyi açıklıyor.
Son düzenleme:
Keşke ezbere konuşmadan önce söylediklerimizi çürütmeye çalışsan.
Videonun başlığı her şeyi açıklıyor.
Aynen kardeşim hadi başka kapıya. (not: Sizin de övdüğünüz Gigabyte tın sorunları ortaya coktan cıkmış haberiniz yok)
Gigabyte Anakart Şikayetleri - Şikayetvar
Gigabyte Anakart şikayetleri için tıklayın! Gigabyte yorumları ve Gigabyte Anakart şikayetleri sikayetvar.com'da!
Gigabyte servis rezilliği
Gigabyte markasının servisi olan RMA servis ile ilgili düşüncelerimi aktaracağım. Gigabyte markası ne kadar kaliteli olursa servisi bir o kadar rezil ve kötü ne yazık ki. 5 Ocak 2021 tarihinde Sinerji.gen.tr üzerinden Gigabyte RTX 3080 Aorus Master sipariş verdim. 7 Ocak 2021 tarihinde elime...
Gigabyte Şikayet ve Yorumları - Şikayetvar
Gigabyte şikayet, iletişim, Gigabyte yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Gigabyte için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumları...
Ben Reddit atıyorum adam Şikayetvar atıyor tam komedi. Neyse seni daha çok sinirlendirmeyeyim.Aynen kardeşim hadi başka kapıya. (not: Sizin de övdüğünüz Gigabyte tın sorunları ortaya coktan cıkmış haberiniz yok)
![]()
Gigabyte Anakart Şikayetleri - Şikayetvar
Gigabyte Anakart şikayetleri için tıklayın! Gigabyte yorumları ve Gigabyte Anakart şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
![]()
Gigabyte servis rezilliği
Gigabyte markasının servisi olan RMA servis ile ilgili düşüncelerimi aktaracağım. Gigabyte markası ne kadar kaliteli olursa servisi bir o kadar rezil ve kötü ne yazık ki. 5 Ocak 2021 tarihinde Sinerji.gen.tr üzerinden Gigabyte RTX 3080 Aorus Master sipariş verdim. 7 Ocak 2021 tarihinde elime...www.technopat.net
![]()
Gigabyte Şikayet ve Yorumları - Şikayetvar
Gigabyte şikayet, iletişim, Gigabyte yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Gigabyte için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumları...www.sikayetvar.com
Ben Reddit atıyorum adam Şikayetvar atıyor tam komedi. Neyse seni daha çok sinirlendirmeyeyim.
Reddit'te güveniyorsanız en başta sizde sorun var Reddit tin yüzde doksanı 4chan ekşi sözlük kulanan eleman tiplerinden oluşuyor genelde şikayet varı ise gercekten şikayeti olan insanlar kulanıyor genelde zaten şikayet vardaki insanlara inamayıp Reddit'deki elemanlara inanıyorsanız bir zahmet insanları meşgul etmiyin burada.