Gitar kursu fiyatları ne kadardır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cass
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 129
  • Etiketler Etiketler
    gitar
Makaleler
1
Aranızda giden varsa yardımcı olabilir mi, ortalama bir gitar kursunun aylık veya ders başına fiyatları ne kadardır günümüzde? Aşırı pahalı değilse gitmek istiyorum. Manisa'da arıyorum bir de. Çok teşekkür ederim.

Kurumdan kuruma, şehirden şehire değişir. Gidip veya arayıp fiyat almanız en iyisi ancak aylık en az 1000-1500 TL vardır diye tahmin ediyorum.

Kurumdan kuruma, şehirden şehire değişir. Gidip veya arayıp fiyat almanız en iyisi ancak aylık en az 1000-1500 TL vardır diye tahmin ediyorum.
Aylık 1500 olsa bedava. Burada bi kursta birer saatten aylık 4 ders var mış, ona gidip soracağım bugün. 4 ders az değil mi?

Aylık 1500 olsa bedava. Burada bi kursta birer saatten aylık 4 ders var mış, ona gidip soracağım bugün. 4 ders az değil mi?
Çoğu kurumda ayda 4 ders olur hocam. Şu an ben de bir kurumda gitar dersi veriyorum ayda 4 ders oluyor bizde de. Öğrenci fiyatlarına pek hakim olmadığım için net bir şey söyleyemiyorum. Muhtemelen ayda 3000 TL gibi fiyattır bizim kurumda. Daha uygunları çok yüksek ihtimalle olduğu için size 1500 gibi bir şey söyledim, bizde ortalamaya göre yüksek biraz fiyatlar. 1500 Uygun bir fiyat tabii. Yakınınızda bir kurum varsa gidip veya arayıp sormanız en iyisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aylık 2400 dediler ama elektro dersi vermiyorlarmış. Başka bir dükkana yönlendirdi orası veriyor diye, pazartesi soracağım okuluma çok yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…