Gitar önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uyuyan Sincap
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 210
  • Etiketler Etiketler
    güzel

Uyuyan Sincap

Üstün
Bu gitarlarda gözüm var. İlk başta klasik olanı alacağım. Ardından devamı gelecek. Sizce bunlar iyi mi kötü mü? Bana direkt farklı marka model önermeyin. Bunlar iyi değil istersen başkasını önerebilirim deyin mesela. Çünkü renk olarak da çok hoşuma gittiler. Markaları da iyi. Hani kronik sorunları falan var mı bunların?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasikle elektro ile arasında piyano ve gitar kadar fark var. Önce klasik başlanıp sonradan elektroya geçilmez. Geçersen elektronun tekniklerinde sorun yaşarsın. Öncelikle hangisini istediğinizi belirleyin. Sonrasında bütçenizi belirtin. Ona göre öneri yapalım.

Klasikle elektro ile arasında piyano ve gitar kadar fark var. Önce klasik başlanıp sonradan elektroya geçilmez. Geçersen elektronun tekniklerinde sorun yaşarsın. Öncelikle hangisini istediğinizi belirleyin.

Elektro amacım yok. Akustik seviyorum da olur da alırsam diye koydum. Klasikle başlayıp akustik alıp ikisini çalacağım. Canım isterse de elektro alacağım. Bu iki gitarlar iyi midir? Yani 3. ve belki alırım dediğim elektro.

Flamenko veya klasik sanat müziği çalmak üzerine yoğunlaşmıyorsanız bence klasik gitara gerek yok. Direkt akustik ve elektro almak daha mantıklı.

Bütçe belli değil. İlk olarak 2400'e Barcelona alıp seneye 12. sınıfta kazandığım 58k staj parasına bir klasik veya bir de akustik gitar alacağım. 8k bütçe diyebilirim.

Flamenko veya klasik sanat müziği çalmak üzerine yoğunlaşmıyorsanız bence klasik gitara gerek yok. Direkt akustik ve elektro almak daha mantıklı.
Elektroyu silin kafanızdan. Sadece klasik ve akustiği konuşalım.

Akustik ve klasik arasında da farklar var. Tek fark tellerin naylon ve nikel olması değil. Çalacağınız janra göre tercih yapın.

Akustik ve klasik arasında da farklar var. Tek fark tellerin naylon ve nikel olması değil. Çalacağınız janra göre tercih yapın.
Hocam siz bu gitarları öneriyor musunuz? Ben biliyorum farklarını da ikisini de deneyip çalmak istiyorum.

Fikrimin ince gülü ve kendine iyi bak klasikle çalınırken, aklıma gelmeyenler akustikle çalınırken, Müslüm Gürses ve kolay değil gibi parçalara da elektro yakışıyor. O yüzden 3'ünü de denemek istiyorum.

Fikrimin İnce Gülü ve Kendine İyi Bak'ı akustikle de çok güzel çalarım. Klasik ondan daha çok klasik eserler için. Türkiye'de Yaşar fazla kullanıyor diye hatırlıyorum.

Fikrimin İnce Gülü ve Kendine İyi Bak'ı akustikle de çok güzel çalarım. Klasik ondan daha çok klasik eserler için. Türkiye'de Yaşar fazla kullanıyor diye hatırlıyorum.

Hocam, gitarlar. İyi mi? Yoksa fiyasko mu? 8K bütçe.

Zaten şimdi 2400'e Barcelona lc 3900 alacağım için muhtemelen seneye akustik alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…