Gizerler.com güvenilir mi?

Kendi sitelerinden 2-3 kere alışveriş yaptım bir sorun olmadı ama benim aldıklarım mutfak robotu falandı.

Satici guven vermedi, gordum ben de yine de teşekkürler.

Samsung marka miydi aldiklariniz?

Arçelik ve Grundig markalarından almışım. Bu sadece kendi sitesinden aldıklarım, pazaryerlerinden denk gelip aldığımda oluyordu ama hiç telefon, tablet gibi ürünler bakmadım genelde beyaz eşya, ev aletleri vs. alacaksam güvenirim.

ETBİS'e kayıtlı. Yine de ben riske girmezdim. Ayrıca bu bütceye biraz daha koyup yeni bir model alabilirsiniz.

ETBİS'e kayıtlı. Yine de ben riske girmezdim. Ayrıca bu bütceye biraz daha koyup yeni bir model alabilirsiniz.
Mesela?
Sonuc olarak yetkili saticisi oldugundan guvenebilirim diye dusunuyorum. Tesekkurler.

Güvenilir. Adana'da büyük bir mağazası var zaten. Ordan baya ürün aldım hiçbir sıkıntısı çıkmadı. Arızalı falan olursa zaten rahatlıkla ilgileniyorlar.

Güvenilir. Adana'da büyük bir mağazası var zaten. Ordan baya ürün aldım hiçbir sıkıntısı çıkmadı. Arızalı falan olursa zaten rahatlıkla ilgileniyorlar.
Çok teşekkürler hocam.

Haftasonu Vatan'da indirim olmaz ise Gizerler'den alacağım gibi duruyor şuanlık.

İfadeler: 199
Çok teşekkürler hocam.

Haftasonu Vatan'da indirim olmaz ise Gizerler'den alacağım gibi duruyor şuanlık.
Şimdiden hayırlı olsun. Vatan'da bazen internet sitesinde indirimler oluyor da ama hafta sonu olur mu olmaz mı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…