Samet Kaşıkcı Başarılı Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Beğeniler 36 Yer Issız Çöl 10 Ekim 2024 #21 Geraltın kılıcı dedi: Raspberry Pi ile yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet evinde barındırırsın. İnternet sağlayından statik IP alıp portlarını da açman gerekir.
Geraltın kılıcı dedi: Raspberry Pi ile yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet evinde barındırırsın. İnternet sağlayından statik IP alıp portlarını da açman gerekir.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 10 Ekim 2024 #22 Samet Kaşıkcı dedi: Evet evinde barındırırsın. İnternet sağlayından statik IP alıp portlarını da açman gerekir. Genişletmek için tıkla... Benim internet sağlayıcım Superonline galiba Keneetic modemde almam lazım yanında. 3 ay sonra bekle beni!
Samet Kaşıkcı dedi: Evet evinde barındırırsın. İnternet sağlayından statik IP alıp portlarını da açman gerekir. Genişletmek için tıkla... Benim internet sağlayıcım Superonline galiba Keneetic modemde almam lazım yanında. 3 ay sonra bekle beni!