Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.842 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.220 19 Mart 2024 #1 Yurt dışından dönenlere ödeme yapıyormuşuz ve bize getiriyorlarmış. Biz de teslim alınca uygulama parayı getirene yatırıyormuş. Sizce ne kadar güvenli? Ne düşünüyorsunuz? Kullanan var mı?
Yurt dışından dönenlere ödeme yapıyormuşuz ve bize getiriyorlarmış. Biz de teslim alınca uygulama parayı getirene yatırıyormuş. Sizce ne kadar güvenli? Ne düşünüyorsunuz? Kullanan var mı?
Lexix Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 297 Makaleler 4 Çözümler 12 Beğeniler 272 19 Mart 2024 #2 Bir kere kullanmaya çalışmıştım açtığım talebe kimse dönmemişti. Aslında güzel uygulama ama pratikte çalışır mı bilmiyorum.
Bir kere kullanmaya çalışmıştım açtığım talebe kimse dönmemişti. Aslında güzel uygulama ama pratikte çalışır mı bilmiyorum.
P pars Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.276 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 1.121 Yer Aydın 27 Ağustos 2024 #3 Ben 7 Ocak 2024'ten beri kullanıyorum ama evden henüz okey almadığım için tamamlanmış alışverişim yok. Global Shopping - Glocalzone Request products from all around the world or bring the requested products to turn your travels into earnings glocalzone.com Global Shopping - Glocalzone Request products from all around the world or bring the requested products to turn your travels into earnings glocalzone.com
Ben 7 Ocak 2024'ten beri kullanıyorum ama evden henüz okey almadığım için tamamlanmış alışverişim yok. Global Shopping - Glocalzone Request products from all around the world or bring the requested products to turn your travels into earnings glocalzone.com Global Shopping - Glocalzone Request products from all around the world or bring the requested products to turn your travels into earnings glocalzone.com