Elektronik Glorious Element Ice mouse pad - 375 TL

Fiyatı hiç değişmedi aksine azaldı. Dediğim gibi altına destekleyici parça konarak çok kolay düzeltilebilir.

Hocam sadece flaşlı fotoğraf çekildiğinde parlıyor cam parçaları olduğu için, mousepad'in normal rengi siyah.
Flash ile çekince çok farklı bi pad gibi oluyor sanki çamura batırmışsınız gibi ondan esprisine dedim zaten.

Kayıyor diyen arkadaşlara nazaran gram kayma yok ve mouseyi pürüzsüz bir zeminde oynatıyorum gibi kaymak benzeri akıcılık sağlıyor fiyat performans kralı diyebilirim çok beğendim aşırı iyi.

Dosya Ekleri

• IMG_20260317_010552.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 37
Kayıyor diyen arkadaşlara nazaran gram kayma yok ve fareyi pürüzsüz bir zeminde oynatıyorum gibi kaymak benzeri akıcılık sağlıyor fiyat performans kralı diyebilirim çok beğendim aşırı iyi.

Masan etkiliyor olabilir bir iki görüş değil total de bu ürün kayıyor diyor herkes ki bende kullanıyorum kayıyor. Önermediğim ürün de değil zaten ama çoğunluğun kullanıcı yorumu bu.

Masan etkiliyor olabilir bir iki görüş değil total de bu ürün kayıyor diyor herkes ki bende kullanıyorum kayıyor. Önermediğim ürün de değil zaten ama çoğunluğun kullanıcı yorumu bu.
Valla kanka sıfır kayma ile çok akıcı oyun deneyimi sağlıyor ben beğendim başkalarında ne olur bilmiyorum güzeldi.

Hocam alabilirim ama üstünde yemek falan yenirse kırıntı, çay falan dökülürse temizlemesi kolay mı bu padde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…