Elektronik Glorious Model D Wireless - 1.699 TL

Fare birkaç saat önce geldi. İlk hissiyat güzeldi. R1'den biraz daha büyük ve ağır, tam aradığım ebatta. Kutudan fazladan skatez de çıkıyor, tavsiye ederseniz kullanırım. Alıcı için hub da çıkıyor. 1k Hz sensör olmasına rağmen güzel düşünülmüş bir detay. Ayrıca kablonun Type-C ucu hem fareye, hem de hub'a tam oturacak şekilde çentiklere sahip. Fare tekeri gayet tok hissettirdi. Yazılımını da kullandım, kesinlikle R1'inkinden çok çok daha iyi. R1'inki basit ve sadeydi ama çağ dışıydı. Glorious Core'un ise NGENUITY veya iCUE gibi genel bir uygulama olması bayaği iyiymiş. Kendi bilgisayarıma geçtiğimde inceleme hazırlayabilirim.

Model D Wireless ile R1 arasında boyut olarak ufak farklar var, fakat Model D Wireless daha büyük fark az da olsa.

Model D Wireless ile R1 arasında boyut olarak ufak farklar var, fakat Model D Wireless daha büyük fark az da olsa.
Eki Görüntüle 219785
Tam anlamıyla minimal farklar var. Buna rağmen Model D daha dolgun ve tok hissettiriyor. Izgara yapısından dolayı biraz boş gibi hissettirir diye düşünüyordum. Ayrıca 10 gramlık farkı bariz hissettim. Model D'yi avcumda kağıt gibi hissetmiyorum.

10 gramlık farkı bariz hissetmeniz normal, 4-5 gr fark bile kolayca hissediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…