Glorious Model D Wireless farenin uygulamaya girmeden ışıkları kapanmıyor

kNecht

Yetkin
Glorious Model D Wireless faremde çift tıklama sorunu vardı garantiye gönderdim yapıp göndermişler ancak her bilgisayarı açtığımda ışıkları da açık geliyor. Glorious Core uygulamasına girince otomatikman kapanıyor. Garantiye göndermeden önce böyle bir sorun yoktu bilgisayarı ne zaman açsam mouse ışıksız açılırdı. Şarjı gereksiz tükettiği için ışıkların hep kapalı kalmasını istiyorum nasıl yapabilirim?

Benzer sorunu Havit kulaklığında yaşıyorum. Tamamen ışığı kapatıyorum. Bilgisayarı kapat, aç yapınca tek bir kulaklığın ışığı yanıyor. Uygun fiyatlı ürün falan ama en azından içine bu ayarları hatırlayacak bir donanım eklenebilir.

Fare uygulamasında ayarları fare donanımına kayddet tarzı bir ayar var mı? Eski Corsair faremde böyle bir ayar vardı. Bunu uygulamazsam, kendi uygulamasını açınca varsayılan DPI ayarını kafasına göre değiştiriyordu. Şimdi kullandığım farede böyle bir ayar yok. Ama ne ayarlarsam o şekilde kalıyor.

Belki uygulama içinden ayarları sıfırlama veya uygulamalayı kaldırıp, sonrasında farenin sürücülerini kaldırıp tekrar fareyi bilgisayara tanıtarak çözülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…