Eline uygun ise hangi mouse olursa olsun almalısın, özellikleri başka bir şey önemli olan eline uyumu ve nasıl rahat ettiğindir.
Ben 6-7 yıldır Model O kullanıyorum önce kablolu versiyon ile başladım senin bu paylaştığın linkteki ile, 2 yıl sonra kablosuzuna geçtim ve biraz daha hafif olsun diye Model O- olanını aldım.
Kimsenin şunu al bunu al lafına bakma, senin eline nasıl oturuyor, rahat mısın? Bilek ağrısı yapıyor mu ona bakacaksın. Bir sonraki seçiminde, eline el uygun modeli bulduktan sonra özelliklerine bakıp, daha iyisini istiyor isen aynı tip modelden ilerlemendir.
Ben çok memnun kaldığım için ağırlığından, elime olan uyumundan 1 tanede yedek aldım şahsen ama dediğim gibi önemli olan senin elin ile uyumu...
Bu arada kablolu kablosuz Glorius da pek fark yaşamazsın çünkü kablosu çok esnek ve hissedilmiyor. Fazla para vermek istemiyorum diyorsan attığın linktekini al ama kablosuz olsun dersen şunu sana net söyleyebilirim, 2 yıldır kablosuz Model O- kullanıyorum şarjı ilk günde neyse halen aynı. Her gün kullanıyorum ve 2 hafta rahat rahat yetiyor.