Altair Yetkin Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 Beğeniler 126 8 Kasım 2024 #1 Uygulamayı indirdim ama bilgisayar farenin yandaki makro tuşlarından birisini DPI düşüren tuş olarak atanmış ve ben bunu düzenliyemiyorum. Sanırım uygulamadan makro atamam lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Uygulamayı indirdim ama bilgisayar farenin yandaki makro tuşlarından birisini DPI düşüren tuş olarak atanmış ve ben bunu düzenliyemiyorum. Sanırım uygulamadan makro atamam lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Çözüm Recep Baltaş 11 Kasım 2024 Glorious Core 2.1 yazılımını çalıştırıp fareyi seçiyoruz. Aşağıdan Tuş Bağlama kısmına giriyoruz: İşlevini değiştirmek istediğimiz tuşu seçiyoruz. Sonrasında Tuş bağlama ana sayfa diyoruz: Buradan artık tuşa istediğin işlevi atayabilirsin: İşlem bitince Kaydet demeyi unutma:
Glorious Core 2.1 yazılımını çalıştırıp fareyi seçiyoruz. Aşağıdan Tuş Bağlama kısmına giriyoruz: İşlevini değiştirmek istediğimiz tuşu seçiyoruz. Sonrasında Tuş bağlama ana sayfa diyoruz: Buradan artık tuşa istediğin işlevi atayabilirsin: İşlem bitince Kaydet demeyi unutma:
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 8 Kasım 2024 #2 Tuş atama kısmı yok mu uygulamada? Artı 0 Eksi
KS KS Altair Yetkin Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 Beğeniler 126 8 Kasım 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Tuş atama kısmı yok mu uygulamada? Genişletmek için tıkla... Varda hocam cözemedim, çok karmaşık. İsterseniz resim atayım siz çözerseniz bana söyleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Tuş atama kısmı yok mu uygulamada? Genişletmek için tıkla... Varda hocam cözemedim, çok karmaşık. İsterseniz resim atayım siz çözerseniz bana söyleyin.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 8 Kasım 2024 #4 Şuradan olmuyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Altair Yetkin Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 Beğeniler 126 11 Kasım 2024 #5 Recep Baltaş dedi: Şuradan olmuyor mu? Eki Görüntüle 96897 Genişletmek için tıkla... Hocam bende uygulama böyle degil böyle gözüküyor: Sanırım sizinki eski sürüm atamak istedigim tuşa tıklayınca da böyle şeyler çıkıyor: Hocam cevap vermıyecek mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Şuradan olmuyor mu? Eki Görüntüle 96897 Genişletmek için tıkla... Hocam bende uygulama böyle degil böyle gözüküyor: Sanırım sizinki eski sürüm atamak istedigim tuşa tıklayınca da böyle şeyler çıkıyor: Hocam cevap vermıyecek mısınız?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 11 Kasım 2024 #6 Glorious Core 2.1 yazılımını çalıştırıp fareyi seçiyoruz. Aşağıdan Tuş Bağlama kısmına giriyoruz: İşlevini değiştirmek istediğimiz tuşu seçiyoruz. Sonrasında Tuş bağlama ana sayfa diyoruz: Buradan artık tuşa istediğin işlevi atayabilirsin: İşlem bitince Kaydet demeyi unutma: Artı 0 Eksi Çözüm
Glorious Core 2.1 yazılımını çalıştırıp fareyi seçiyoruz. Aşağıdan Tuş Bağlama kısmına giriyoruz: İşlevini değiştirmek istediğimiz tuşu seçiyoruz. Sonrasında Tuş bağlama ana sayfa diyoruz: Buradan artık tuşa istediğin işlevi atayabilirsin: İşlem bitince Kaydet demeyi unutma:
KS KS Altair Yetkin Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 Beğeniler 126 11 Kasım 2024 #7 Recep Baltaş dedi: Glorious Core 2.1 yazılımını çalıştırıp fareyi seçiyoruz. Aşağıdan tuş bağlama kısmına giriyoruz: Eki Görüntüle 97597 İşlevini değiştirmek istediğimiz tuşu seçiyoruz. Sonrasında tuş bağlama ana sayfa diyoruz: Eki Görüntüle 97598 Buradan artık tuşa istediğin işlevi atayabilirsin: Eki Görüntüle 97599 İşlem bitince kaydet demeyi unutma: Eki Görüntüle 97600 Genişletmek için tıkla... Çok sağolun hocam seviliyosun. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Glorious Core 2.1 yazılımını çalıştırıp fareyi seçiyoruz. Aşağıdan tuş bağlama kısmına giriyoruz: Eki Görüntüle 97597 İşlevini değiştirmek istediğimiz tuşu seçiyoruz. Sonrasında tuş bağlama ana sayfa diyoruz: Eki Görüntüle 97598 Buradan artık tuşa istediğin işlevi atayabilirsin: Eki Görüntüle 97599 İşlem bitince kaydet demeyi unutma: Eki Görüntüle 97600 Genişletmek için tıkla... Çok sağolun hocam seviliyosun.