Glossy 4K OLED Tavsiyesi

Bütçe
40.000-50.000 TL

ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Herkese merhabalar. 2 kez 4K OLED sipariş ettim, düzgün araştırmadığım için kargoya verilmeden iptal ettim. Birisi Samsung G80SD diğeri de G81SF idi. Mat ekran kesinlikle istemiyorum.

Bütçe olarak ise 40K maksimum.

Aklımda Recep Baltaş'ın da YouTube üzerinde video paylaştığı Agon Pro AG326UD modeli var. Ancak, AOC'un ülkemizde servisi ve garanti durumu nasıl bilemediğimden dolayı emin olmadım.

@2254 hocam siz OLED konusunda iyisiniz. Samsung'un Glossy 4K OLED monitörü var mı ülkemizde? Duruma göre bütçeyi arttırabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
T

Teşekkürler hocam. PG27UCDM ile farkı nedir bunun acaba? DP 2.1 portlu olmasının dışında?
Dolby vision desteği var ekstradan. PC monitors info aradaki farka değmediğini normal bir kullanıcının XG27UCDMG modelini almasını öneriyor.

İkisi de QD OLED sanırım
Evet, ikiside 4.nesil QD oled. Tasarım, dolby vision ve DP 2.1 farkı var.

Burada da inceleme var fakat PC monitors kendi kişisel yorumlarını da katıyor incelemeye. Ekran kalitesi, tasarım, kaplama kalitesi vs işte her şey. Monitors unboxed ise ölçüm verilerini paylaşıyor ama fazla detaya girmiyor.

Çok teşekkür ediyorum hocam ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…