4 4828 Becerikli Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 297 Çözümler 1 Beğeniler 182 3 Mart 2024 #1 Gördüğünüz gibi böyle birisine e-posta atmışım. Fakat bunu ben yapmadım ve bu olay üzerinden 6 ay geçmiş. Konu başlığında rastgele sayılar yazıyor belki doğrulama kodu olabilir diye sansürledim.
Gördüğünüz gibi böyle birisine e-posta atmışım. Fakat bunu ben yapmadım ve bu olay üzerinden 6 ay geçmiş. Konu başlığında rastgele sayılar yazıyor belki doğrulama kodu olabilir diye sansürledim.
Çözüm poligonbotu 3 Mart 2024 4828 dedi: Gördüğünüz gibi böyle birisine e-posta atmışım. Fakat bunu ben yapmadım ve bu olay üzerinden 6 ay geçmiş. Eki Görüntüle 23934 Konu başlığında rastgele sayılar yazıyor belki doğrulama kodu olabilir diye sansürledim. Genişletmek için tıkla... Altta this message generated by Gmail yazıyor. Yani mesaj Gmail tarafından otomatik olarak gönderilmiş. Bir sıkıntı yok yani.
4828 dedi: Gördüğünüz gibi böyle birisine e-posta atmışım. Fakat bunu ben yapmadım ve bu olay üzerinden 6 ay geçmiş. Eki Görüntüle 23934 Konu başlığında rastgele sayılar yazıyor belki doğrulama kodu olabilir diye sansürledim. Genişletmek için tıkla... Altta this message generated by Gmail yazıyor. Yani mesaj Gmail tarafından otomatik olarak gönderilmiş. Bir sıkıntı yok yani.
uintptr Bilgin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1.034 Makaleler 20 Çözümler 55 Beğeniler 3.343 3 Mart 2024 #2 Başka bir sitenin e-posta listesinden çıkmışsanız kendisi bu şekil e-postalar gönderebiliyor. Artı 1 Eksi
KS KS 4 4828 Becerikli Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 297 Çözümler 1 Beğeniler 182 3 Mart 2024 #3 uintptr dedi: Başka bir sitenin e-posta listesinden çıkmışsanız kendisi bu şekil e-postalar gönderebiliyor. Genişletmek için tıkla... Snapchat hesabımı silmiştim o zamanlar. Artı 0 Eksi
uintptr dedi: Başka bir sitenin e-posta listesinden çıkmışsanız kendisi bu şekil e-postalar gönderebiliyor. Genişletmek için tıkla... Snapchat hesabımı silmiştim o zamanlar.
poligonbotu Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 512 Çözümler 12 Beğeniler 533 Yer Yaşamıyor 3 Mart 2024 #4 4828 dedi: Gördüğünüz gibi böyle birisine e-posta atmışım. Fakat bunu ben yapmadım ve bu olay üzerinden 6 ay geçmiş. Eki Görüntüle 23934 Konu başlığında rastgele sayılar yazıyor belki doğrulama kodu olabilir diye sansürledim. Genişletmek için tıkla... Altta this message generated by Gmail yazıyor. Yani mesaj Gmail tarafından otomatik olarak gönderilmiş. Bir sıkıntı yok yani. Artı 0 Eksi Çözüm
4828 dedi: Gördüğünüz gibi böyle birisine e-posta atmışım. Fakat bunu ben yapmadım ve bu olay üzerinden 6 ay geçmiş. Eki Görüntüle 23934 Konu başlığında rastgele sayılar yazıyor belki doğrulama kodu olabilir diye sansürledim. Genişletmek için tıkla... Altta this message generated by Gmail yazıyor. Yani mesaj Gmail tarafından otomatik olarak gönderilmiş. Bir sıkıntı yok yani.
KS KS 4 4828 Becerikli Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 297 Çözümler 1 Beğeniler 182 3 Mart 2024 #5 poligonbotu dedi: Altta this message generated by Gmail yazıyor. Yani mesaj Gmail tarafından otomatik olarak gönderilmiş. Bir sıkıntı yok yani. Genişletmek için tıkla... Gems diye rastgele bir e postaya gitmiş sıkıntı çıkmaz herhalde. Artı 0 Eksi
poligonbotu dedi: Altta this message generated by Gmail yazıyor. Yani mesaj Gmail tarafından otomatik olarak gönderilmiş. Bir sıkıntı yok yani. Genişletmek için tıkla... Gems diye rastgele bir e postaya gitmiş sıkıntı çıkmaz herhalde.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 3 Mart 2024 #6 4828 dedi: Gems diye rastgele bir e postaya gitmiş sıkıntı çıkmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Bir sitenin unsubscribe mailidir, sorun yok. Artı 0 Eksi
4828 dedi: Gems diye rastgele bir e postaya gitmiş sıkıntı çıkmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Bir sitenin unsubscribe mailidir, sorun yok.