GNOME 46 çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 001
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    gnome
Eklenti işini çözseler sorunum kalamyacak. Her güncellemede bozuluyor.
Eger desteklenmeme olayindan bahsediyorsaniz, eklentinin manifest.json dosyasinda duzenleme yaparak acmak mumkun.

~/.local/share/gnome-shell/extension burada uyumsuz eklentiyi bulup onun dizinine girip dedigim dosyada "46" eklemek yeterli.

Eger desteklenmeme olayindan bahsediyorsaniz, eklentinin manifest.json dosyasinda duzenleme yaparak acmak mumkun.

~/.local/share/gnome-shell/extension burada uyumsuz eklentiyi bulup onun dizinine girip dedigim dosyada "46" eklemek yeterli.
Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Keşke daha iyi bir yöntem olsa.

İfadeler: 29
Eklentilerin çalışma mantığını bilmiyorum ama aşırı kötü bir şey olduğu belli gibi.
Nah, aslında çok cici. Beğenemediğiniz şeylere ek yapıyor. Beş altı tane aktif olmadan gezmeden duramam.

Sorun şu ki GNOMEdaki merzifon eşekleri her seferinde APIları üzerinde değişiklik yapıyor ve geriye ya da ileriye yönelik uyumluluk gibi bir dertleri yok. bi fonksiyonun adı mı değişti, geçmiş olsun developer fixleyene kadar iki ay bekle, altıncı ayda da yeni GNOME versiyonu gelsin.

Denedim de bende yaramadı, silip derledim ben de.

6 ayda bir yeni sürüm çıkarıp tüm GNOME eklentilerini patlatmaktansa 2 senede bir sürüm çıkartsalar keşke... Hayır işin kötü tarafı yeni getirdikleri özelliklerde doğru düzgün çalışmıyor. Sözde Çevrim İçi Hesaplara Microsoft desteği gelecekti. Ne yapayım ben OAUTH ile kendim mi uğraşayım... Arch kullandığım için GNOME 45'te de kalamıyorum. 2 günde test repolarından normal repolara çekmişler. Lan bir dur daha kulenin haberi yok...

İfadeler: 001
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…