Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 23 Ocak 2026 #11 Reend dedi: GNOME OS'i indirip deneyeceğim. Önemli bir güncelleme X11 desteğinin tamamen kesilmesiyle. Genişletmek için tıkla... GnomeOS Nightly ne zaman çıkıyor stabil.veya beta olarak bilginiz var mı? Sadece gnome tester Os olacak dediler bazı kullanıcılar.
Reend dedi: GNOME OS'i indirip deneyeceğim. Önemli bir güncelleme X11 desteğinin tamamen kesilmesiyle. Genişletmek için tıkla... GnomeOS Nightly ne zaman çıkıyor stabil.veya beta olarak bilginiz var mı? Sadece gnome tester Os olacak dediler bazı kullanıcılar.
Reend Başarılı Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 990 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 1.437 Yer Rook Islands 23 Ocak 2026 #12 Sxinar dedi: GnomeOS Nightly ne zaman çıkıyor stabil.veya beta olarak bilginiz var mı? Sadece gnome tester Os olacak dediler bazı kullanıcılar. Genişletmek için tıkla... Tam ne demek istediğinizi anlamadım ancak GNOME OS'ün bi Nightly sürümü tek var sadece, oda developerlar ve test amaçlı kullanılmak için tasarlanmış.
Sxinar dedi: GnomeOS Nightly ne zaman çıkıyor stabil.veya beta olarak bilginiz var mı? Sadece gnome tester Os olacak dediler bazı kullanıcılar. Genişletmek için tıkla... Tam ne demek istediğinizi anlamadım ancak GNOME OS'ün bi Nightly sürümü tek var sadece, oda developerlar ve test amaçlı kullanılmak için tasarlanmış.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 23 Ocak 2026 #13 Reend dedi: Tam ne demek istediğinizi anlamadım ancak GNOME OS'ün bi Nightly sürümü tek var sadece, oda developerlar ve test amaçlı kullanılmak için tasarlanmış. Genişletmek için tıkla... Stabil sürümü çıkacak zannediyordum ben ya.
Reend dedi: Tam ne demek istediğinizi anlamadım ancak GNOME OS'ün bi Nightly sürümü tek var sadece, oda developerlar ve test amaçlı kullanılmak için tasarlanmış. Genişletmek için tıkla... Stabil sürümü çıkacak zannediyordum ben ya.