A aes Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 591 Çözümler 5 Beğeniler 433 28 Mayıs 2026 #21 Kerabor dedi: Kullanıcı deneyimini hiçe sayıp kafalarına göre tasarlasınlar biz de eklenti kurmadan alışalım çok mantıklı. Genişletmek için tıkla... İstemiyorsan kullanmazsın.
Kerabor dedi: Kullanıcı deneyimini hiçe sayıp kafalarına göre tasarlasınlar biz de eklenti kurmadan alışalım çok mantıklı. Genişletmek için tıkla... İstemiyorsan kullanmazsın.
venovar Yetkin Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 273 Çözümler 3 Beğeniler 207 28 Mayıs 2026 #22 GNOME Developers: "My way or highway"
Kerabor Becerikli Katılım 10 Ocak 2026 Mesajlar 118 Beğeniler 43 28 Mayıs 2026 #23 aes dedi: İstemiyorsan kullanmazsın. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum zaten de sonra niye kimse kullanmıyor %0.2'de kaldı kullanım oranı deniyor gerçi banane.
aes dedi: İstemiyorsan kullanmazsın. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum zaten de sonra niye kimse kullanmıyor %0.2'de kaldı kullanım oranı deniyor gerçi banane.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.317 Çözümler 15 Beğeniler 844 Yer CachyOS 28 Mayıs 2026 #24 aes dedi: Her şeye eklenti kurmak yerine GNOME'a alışmayı dene. Genişletmek için tıkla... Olmadı direkt no desktop seçip kuralım nasıl olur?
aes dedi: Her şeye eklenti kurmak yerine GNOME'a alışmayı dene. Genişletmek için tıkla... Olmadı direkt no desktop seçip kuralım nasıl olur?
T Techeren Becerikli Katılım 6 Mayıs 2026 Mesajlar 72 Çözümler 2 Beğeniler 42 28 Mayıs 2026 #25 Recep Baltaş dedi: Kurdum, yine böyle bir seçenek yok. Burada ara vermek zorundayım gece seyahatim olduğu için. CachyOS maceram devam edecek. Genişletmek için tıkla... Cachy OS'i KDE kullanmadan yorumlarsanız sanki bir şeyler eksik veya yanlış anlatılacak gibi düşünüyorum. İyi yolculuklar.
Recep Baltaş dedi: Kurdum, yine böyle bir seçenek yok. Burada ara vermek zorundayım gece seyahatim olduğu için. CachyOS maceram devam edecek. Genişletmek için tıkla... Cachy OS'i KDE kullanmadan yorumlarsanız sanki bir şeyler eksik veya yanlış anlatılacak gibi düşünüyorum. İyi yolculuklar.
Blorp42 Uzman Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 105 Beğeniler 34 29 Mayıs 2026 #26 Recep Baltaş dedi: OK, mal GNOME geliştiricileri sağ üste koymuş. Sağ tık menüsüne alacak bir eklenti yok mu? Ota boka eklenti kurmaya alıştım artık. Genişletmek için tıkla... Bence direkt şu tarz bir video izlerseniz işinize yarayabilir. (hiç denemedim)
Recep Baltaş dedi: OK, mal GNOME geliştiricileri sağ üste koymuş. Sağ tık menüsüne alacak bir eklenti yok mu? Ota boka eklenti kurmaya alıştım artık. Genişletmek için tıkla... Bence direkt şu tarz bir video izlerseniz işinize yarayabilir. (hiç denemedim)