Ömer_Yeter 53 Üstün Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.688 Çözümler 8 Beğeniler 2.769 Yer Trabzon/Şalpazarı 9 Mart 2026 #1 Oldukça ilginç ve tatlı bir oyuna benziyor gibi.
HayaletSürücü 12 Uzman Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 119 Beğeniler 59 9 Mart 2026 #2 Yıllardır bu oyun piyasada. Oynamayı denedim ama hep saçma geldi. Ve de oynayanıda çok anlayamıyorum.
Yıllardır bu oyun piyasada. Oynamayı denedim ama hep saçma geldi. Ve de oynayanıda çok anlayamıyorum.
F Farid Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 375 Çözümler 2 Beğeniler 169 Yer Deutschland 9 Mart 2026 #3 HayaletSürücü dedi: Yıllardır bu oyun piyasada. Oynamayı denedim ama hep saçma geldi. Ve de oynayanıda çok anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun amacı çevreyle etkileşimi full kullanıp trollük yapmak. Bunda anlamayacak ne var ki? Ciddi oyun değil bu yazdığınıza bakıp söylemek gerekirse.
HayaletSürücü dedi: Yıllardır bu oyun piyasada. Oynamayı denedim ama hep saçma geldi. Ve de oynayanıda çok anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun amacı çevreyle etkileşimi full kullanıp trollük yapmak. Bunda anlamayacak ne var ki? Ciddi oyun değil bu yazdığınıza bakıp söylemek gerekirse.