Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.556 Çözümler 8 Beğeniler 2.653 Yer Trabzon/Şalpazarı 9 Mart 2026 #1 Oldukça ilginç ve tatlı bir oyuna benziyor gibi.
HayaletSürücü Uzman Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 114 Beğeniler 58 9 Mart 2026 #2 Yıllardır bu oyun piyasada. Oynamayı denedim ama hep saçma geldi. Ve de oynayanıda çok anlayamıyorum.
Yıllardır bu oyun piyasada. Oynamayı denedim ama hep saçma geldi. Ve de oynayanıda çok anlayamıyorum.
F Farid Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 350 Çözümler 2 Beğeniler 163 Yer Deutschland 9 Mart 2026 #3 HayaletSürücü dedi: Yıllardır bu oyun piyasada. Oynamayı denedim ama hep saçma geldi. Ve de oynayanıda çok anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun amacı çevreyle etkileşimi full kullanıp trollük yapmak. Bunda anlamayacak ne var ki? Ciddi oyun değil bu yazdığınıza bakıp söylemek gerekirse.
HayaletSürücü dedi: Yıllardır bu oyun piyasada. Oynamayı denedim ama hep saçma geldi. Ve de oynayanıda çok anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun amacı çevreyle etkileşimi full kullanıp trollük yapmak. Bunda anlamayacak ne var ki? Ciddi oyun değil bu yazdığınıza bakıp söylemek gerekirse.