GoW’u 1 veya 1,5 sene önce bitirmiştim sanırım. CP 2077’yi de 44 saat civarı.
Şimdi hangisini alsam emin olamadım; GoW ikinci kere deneyim edilmek için biraz ağır bir oyun gibi gelse de bilemedim.
Ne önerirsiniz siz?
GoW'u 1 veya 1,5 sene önce bitirmiştim sanırım. Cp 2077'yi de 44 saat civarı.
Şimdi hangisini alsam emin olamadım; GoW ikinci kere deneyim edilmek için biraz ağır bir oyun gibi gelse de bilemedim.
Ne önerirsiniz siz?
GoW hesabın varsa alıp daha zor bir, zorlukta deneyebilirsin. Benim savelerim silinmişti mecbur baştan oynamam gerek. Cp 2077 alınır DLC vs 100 saat üstü için mantıklı. RT kullanırken sistem kasmıyor ise o daha çok içine çeker hatta.
GoW hesabın varsa alıp daha zor bir, zorlukta deneyebilirsin. Benim savelerim silinmişti mecbur baştan oynamam gerek. Cp 2077 alınır DLC vs 100 saat üstü için mantıklı. RT kullanırken sistem kasmıyor ise o daha çok içine çeker hatta.
Büyük ihtimalle epicte fiyatlar aynı diye ikisini sordu.
Bilmem ben Steam'den baktım bütçesine ikisi de 20 dolar, Ragnarok ise Epic'te yine 22 dolara falan gelmiş oluyor, oynamadıysa diğerlerini düşünmesin bile.
Bilmem ben Steam'den baktım bütçesine ikisi de 20 dolar, Ragnarok ise Epic'te yine 22 dolara falan gelmiş oluyor, oynamadıysa diğerlerini düşünmesin bile.
Bana göre God Of War daha iyi bir oyun. Ama tekrar oynanabilirlik açısından Cyberpunk daha iyidir. GoW'un hikaye akışı ağır ilerliyor. Zaten bildiğiniz hikayeyi tekrardan ağırdan almak sıkar bence.
Bilgisayarım olmadığı için (olsa da Steam'deki oyunları oynatmadığı için) hiç Steam kullanmadım. 4070'li laptop alana kadar. Epic ile direk Steam'de 8 bin TL tutan oyunları Epic'ten 2500 TL'ye almıştım. Epic daha sade geliyor Steam'e alışamadım. (arayüz değişti ise bilmiyorum, PC gene yok.)