ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
God Of War serisini oynamak istiyorum. (bilgisayar üzerinden oynayacağım) Seriye 2018'de çıkan bu oyunla mı başlamalıyım? Sanırım bilgisayar oyuncuları için tavsiye edilen başlama oyunu bu ancak God Of War serisinin amacı ne, onun hakkında hiçbir bilgim yok. Uzun süredir tabii her yerde görüyordum Kratos vb. karakterleri ancak pek bilgim yok. Spoiler olmayacak şekilde biraz anlatabilir misiniz?

Ben hiç bilmiyordum bu seriyi. GoW 2018 ile başladım ve Ragnarök ile devam ettim. Hikâye konusunda herhangi bir boşluk, kafamı karıştıran bir şey yaşamadım. İlk başta 2018'i ve devamında Ragnarök'ü oynayabilirsin.

Önceki seriler konsollar için. Onları da merak ediyorsan konsol üzerinden oynayabilir, varsa emülatör ile bilgisayardan oynayabilir veya YouTube üzerinden izleyebilirsin.

Önceki hikayeleri oynamadanda öğrenebilirsiniz.

Eğer uzun gelir ise.

Bu videoyu izleyebilirsiniz. Açıkçası bunu 1 2 kez izleyerek hikayenin ana mantığını anladım ve hiç sıkılmadan 1 2 haftada God of War, God of War: Ragnarok, God of War: Ragnarok: Valhalla'yı bitirdim. Şimdiden iyi eğlenceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa, en baştan başla ve şu şekilde oyna. Tüm oyunları RPCS3 ile oynayabilirsin bu arada.
  1. God of War 1
  2. God of War 2
  3. Ghost of Sparta
  4. Chains of Olympus
  5. Ascension
  6. God of War 3
  7. God of War 2018
  8. Ragnarök
Tüm oyunları oynamış biri olarak söylüyorum: God of War bi şaheserdir. Benim en sevdiğim oyun serisidir. 2018'den önce, izometrik bir kamera açısı ile oynuyorsun. Ascension haricindeki Kratos oldukça öfkeli ve sinirli. Ascension'da en genç ve hiddetsiz halini oynuyorsun. 2018'den önceki tüm oyunlarda, kırmızı küreler ile kılıçlarını güçlendiriyorsun. 1,2, CoO ve GoS'nın grafikleri kötü gelebilir çünkü eski oyunlar. Ascension'da sistemine göre optimizasyon sorunu yaşayabilirsin. Hikayeye göre oynamak istiyorum diyorsan aşağıdaki gibi oynayabilirsin ama hem diğer oyunlar arasında yıllar olduğu içim zevkin kaçar hem de mesela birinci oyunda, Ascension'ın öncesini; Ghost of Sparta'da ise direkt çocukluğunu görüyorsun. Kafan karışabilir yani. Ben açılış olaylarına göre hikayesel sıralama yaptım.
  1. Ascension
  2. Chains of Olympus
  3. God of War 1
  4. Ghost of Sparta
  5. God of War 2
  6. God of War 3
  7. 2018
  8. Ragnarök
Bu şekilde önce, Kratos'un Ares'e ihanet ettikten hemen sonrasını oynarsın. Henüz tanrı değil. Sonra,Tanrılara hizmet ettiği yılları oynarsın. Ares hala yaşıyor. Bu oyundan sonra Ares'i öldürmek için Zeus'tan emir alır ve Ares'i öldürüp tanrı olursun. Kratos'un 2. oyundan önce yaşadıklarını görmek için GoS oynayacaksın. Bu oyunda, Kratos, kabuslarında kardeşini görüyor ve onu kurtarmaya gidiyor. Oyun sonunda ailesinden kimse kalmadığı için tüm Tanrılara savaş açıyor. İkinci oyunda Kratos'un Tanrılara meydan okurken yaşadıklarını görüyorsun. Zeus tamamen Kratos'u silmiş durumda ve finalde Kratos büyük gerçeği öğreniyor. Son oyunda Kratos, Yunanistan'ı tamamen yok ediyor ve Tanrıları öldürüyor. En son kendini, Olimpos kılıcı ile öldürmeye çalışıyor ama hayatta kalıyor. Kısa bir çizgi romandan sonra Kratos'u İskandinavya'da görüyoruz. Tüm oyunlar bence oynanabilir durumda ve eğlenceli. Chains of Olympus ve 1 bence en zayıf oyunlar. Gerisi sende. İyi eğlenceler.