God of War Ragnarök mü almalıyım yoksa Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC mi?

Kacikkar

Becerikli
Merhaba, God of War Ragnarök çıkacak 2 ay sonra falan, onun için biraz daha para biriktirmem gerekecek. Şu an alamam, fakat Cyberpunk 2077 Phantom Liberty alabilirim. Şimdi, God of War'u çok severek bitirmiş birisiyim, Cyberpunk 2077'yi ise severek oynuyorum hala. Sizce ne yapsam? Para biriktirmeye devam edip 50 dolar'a God of War Ragnarök mü alsam yoksa şu an Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC mi alsam?

Merhaba, God of War Ragnarök çıkacak 2 ay sonra falan, onun için biraz daha para biriktirmem gerekecek. Şu an alamam, fakat Cyberpunk 2077 Phantom Liberty alabilirim. Şimdi, God of War'u çok severek bitirmiş birisiyim, Cyberpunk 2077'yi ise severek oynuyorum hala. Sizce ne yapsam? Para biriktirmeye devam edip 50 dolar'a God of War Ragnarök mü alsam yoksa şu an Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC mi alsam?

Ragnarok al tabi ki. Her ne kadar ikisi de çok iyi olsa da biri ana oyun birisi DLC.

GoW'u bitirip sileceksin bir daha yüzüne bakmazsın. Kanser bölümleri de ayrı bir dert. Cyber al.
Cyberpunk dlc'nin yüzüne bir daha bakılır mı peki?

Kesinlikle ikisini de oyna. Birini parayla al istersen diğerini korsan oyna, paran çıkışınca bir daha alır oynarsın.
Hocam hangisine öncelik vereyim? Korsan da oynamıyorum. Birini alacağım, birini de sonra alabilirim.

Ragnarok şu an alınmaz indirim beklemek en mantıklısı 1 yıl bekleyip ℅20 indirim ile oynarsın Cyberpunk DLC almanı öneririm şu an.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt