Çözüldü God of War: Ragnarök, oyunda ayarlara girip çıkınca FPS çok düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sl00ts

Başarılı
Yer
Bursa
Hepiniz bilirsiniz ki oyun çıktığı gibi o malum sitelerden birine düştü. Ben de oradan indirip oynuyorum, 190 GB halinde tamamını indirdim, ilk çıktığı zaman başlattım zaten. Sonradan v1.1.1 ve patch 2'yi de indirdim fakat düzelmedi. Oyunda bir süre oynadıktan sonra ESC basıp menüden oyuna geri dönünce ekran siyah olarak gidip geliyor (ekranın bağlantısı kesilmesi gibi bir şey değil, oyunda oluyor.) Ve FPS'im 1 ve 3'lerde geziyor, bazen düzeliyor fakat zorlayan yerlerde olunca hiç düzelmiyor. Yardımcı olabilirseniz.
Sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İndirdiğiniz site büyük ihtimalle benzerdir, ben orijinalde böyle bir sorun yaşamadım. Bir deneyin isterseniz, ilk sürümü kırılmıştır, crack oyunlarda böyle hatalar olabiliyor.

Epilepsi krizi geciriyordum videoda.

Driverlar guncel mi? NVIDIA amca buyuk oyunlarla birlikte driver da cikartiyor. Hatta Ghost of Tsushima guncel driver olmadan calismiyordu bile yanlis hatirlamiyorsam.

İfadeler: 409
Epilepsi krizi geciriyordum videoda.

Driverlar guncel mi? NVIDIA amca buyuk oyunlarla birlikte driver da cikartiyor. Hatta Ghost of Tsushima guncel driver olmadan calismiyordu bile yanlış hatirlamiyorsam.

Evet hocam, hatta yeniden yüklemeyi de denedim, 561.09 değil mi?

Sisteminiz nedir?

Sisteminiz nedir?
  • AMD Ryzen 5 5500.
  • ASUS Prime B450M K II.
  • Kioxia Exceria SSD 500GB.
  • Corsair 3000D RGB airflow.
  • Galax RTX 4060 1-Click OC 2X 8 GB.
  • Team T-Force Vulcan TUF gaming alliance 16 GB (2x8GB)
  • Windows 11 Pro.

İndirdiğiniz site büyük ihtimalle benzerdir, ben orijinalde böyle bir sorun yaşamadım. Bir deneyin isterseniz, ilk sürümü kırılmıştır, crack oyunlarda böyle hatalar olabiliyor.

Çözüm
Olmayan epilepsim azdı az önce. PC portu aşırı sıkıntılı bir oyun zaten...

Orijinali oynuyorum AMD'nin kare oluşturması sorunlu oyun çok takılıyor. Orijinalde sorunlu şu anda yama beklemekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…