God of War vs Uncharted

Harbiden... God of War aşırı sıkıcı bir oyun. Kraliçeden sonra saldım ben. Uncharted oynamadım ama eminim ki daha eğlencelidir.

Arkadaş siz oyunu bana aldırtmamak için yemin mi ettiniz. Arka arkaya kötü yorumlar geliyor. Bu kadar kötüyse rangarok niye 60 dolardan satılıyor

Arkadaş siz oyunu bana aldırtmamak için yemin mi ettiniz. Arka arkaya kötü yorumlar geliyor. Bu kadar kötüyse rangarok niye 60 dolardan satılıyor.

Oyunun ilk 1 saatini YouTube'da düzgün birinden izleyip karar vermeniz en iyisi olur. Oyun tarzını bilemeyiz. İnsanların büyük çoğunluğu hikaye dinlemiyor ya da hikaye akarken başka işlerle uğraşıyor. Bana göre hikayesi harika.

God of War. Uncharted 4 de kaliteli oyundur ama GOW bir tık daha kaliteli. İmkanın varsa serinin önceki oyunlarını da hallet, yoksa Kratos'u tam anlamazsın. Hem diğer Uncharted'ları oynamadan dörde bulaşmanı tavsiye etmem.

Harbiden... God of War aşırı sıkıcı bir oyun. Kraliçeden sonra saldım ben. Uncharted oynamadım ama eminim ki daha eğlencelidir.

RDR 2 çok kaliteli ama yavaş ve sıkıcı, at sürme simülasyonu adeta
God of War kaliteli ama bulmaca çözdüren, tekrara düşen sıkıcı bir oyun.
Yahu arkadaş neden kalite = sıkıcı denklemi var. Ben niye kaliteli ve eğlenceli oyun bulamıyorum.

Bulabilirsiniz bu size bağlı. Hikayesi ağır ilerleyen, gerçekçi, kovboy temasını falan seviyorsan RDR 2 seversin.

Bulabilirsiniz bu size bağlı. Hikayesi ağır ilerleyen, gerçekçi, kovboy temasını falan seviyorsan RDR 2 seversin.

Vallahi ben en son Days Gone oynadım. Vura kıra giden oyun ancak aralardaki sinematiklerde öldüm resmen, acayip bayıcı, dialoglardan nefret ediyorum. Oyunu sevdiğim için 2. defa oynarken bidiğim hikayeye diyaloglara sinematiklere katlanmak daha da zor geldi. Aksiyon delisi benim için RDR 2 hiç uygun olabilir mi?
Haa peki ne yaptım. Az önce RDR 2'yi aldım. Yüzlerce kişi kaliteli dediği ve güzel grafiklerinden dolayı, sonra last of us part 1, remnant 2 Uncharted 4, GoW 2018, Riders Republic, Borderlands 3, outriders, Witcher 3 (alım sebebi RDR 2 ile aynı),Elden Ring ve Sekiro aldım

God of War sürükleyici. Uncharted sıkıcı bir oyun gelmişti bana basit kalıyor GoW yanındfa sanki.

Hocam aksiyon delisi iseniz ve sinematik sevmiyorsanız RDR 2 size uygun olmayabilir.

Hocam aksiyon delisi iseniz ve sinematik sevmiyorsanız RDR 2 size uygun olmayabilir.

Uygun olmayacağını kesinlikle biliyorum ancak görselliği için istiyorum. Diğer bir şey de çok kaliteli dendiği için belki de benim içimde bir şeyleri hareketlendirecek bir kaliteli öğesi vardır oradan oynamak için bir sebep bulurum belki dedim. Bir nevi kumar oynadım belki tutar bir şeyini severişm dedim. Bu kadar kaliteli diyorsa vardır bir bildikleri hesabı satın aldım

Hocam denemek için 10-20 liraya offline hesap alıp deneyebilirsiniz. Sonra kendiniz satın alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…