God of War vs Uncharted

İlk oyunu iki defa bitirdim, iki oyunu da full başarım yaptım; Ragnarök oyunu ile ilgili görüşlerimi yazdığım mesajı alıntılıyorum (hikaye odaklı, çoğu spoiler), belki okumak istersin ama o kısımlar beni ilgilendirmez diyorsan da şöyle söyleyeyim: İki oyunun da combat kısmının çeşitliliği yeterli, özellikle baltayı geliştirdikçe fightlar daha da zevkli olmaya başlıyor, bayağı fazla skill var tek seferde hepsini kullanmak neredeyse mümkün değil, dövüşürken de çoğunu unutuyorsun zaten ama yine de skilleri kullanmaya özen gösterirsen oyundan aldığın haz katlanır. Tabi burada senin oynama isteğine de kalıyor biraz iş, istemeyerek sadece ismi var diye girip eğlenmeyi beklersen hoşuna gitmemesi anormal bir durum olmaz (beğenmeyen arkadaşların beğenmeme sebeplerinin bu olduğunu düşünüyorum, çünkü malumunuz oyunu sadece ''L1'' basarak da bitirebilirsin). Bulmacalara takılmalarını ise açık konuşmak gerekirse yersiz buluyorum çünkü bulmacalar gayet basit ve ödüllendirici ayrıca oyunda kapladığı yer o kadar da büyük değil, yine az önce dediğim gibi muhtemelen oynama istekleri düşük olduğundan oyundan hemen kendilerine bir şeyler vermesini istiyorlar ama karşılarına bulmaca çıkınca tabi göze batar-rahatsız eder hale geliyor bulmacalar. Yani oynamak istiyorsan rahatsız edecek unsur değiller, kendini hikayeye bırakıp, grindlanıp, fighta odaklanınca zevkli olan bir oyun. Eninde sonunda dediğim gibi senin oyunu oynama isteğinde bitiyor, mesela benim gibi kar'a fırtınaya, kuzey temasına bayılıyorsan yağ gibi akar oyun içerikleriyle beraber, ekstra bir ilgi olmasa da akacağını düşünüyorum, ama istemiyorsan zevk almaman doğal olur ama ben yine de öneriyorum belki hoşuna gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…