Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dediğinizi yaptım işe yaradı ama Ubisoft'ta sürekli "bağlantı kaybedildi" hatası almam normal mi?Diğer platformlardaki oyunlarınızı GOG üzerinden görmek mi istiyorsunuz? Eğer öyleyse hesaplarınızı GOG Galaxy'e bağlamanız gerekiyor.
Sol üste gidin ve ayarlara tıklayın>add Games & friends>connect Gaming accounts.
Bu yolu takip ederseniz hesap bağlama işlemlerinin olduğu sayfaya gidebilirsiniz.
Dediğinizi yaptım işe yaradı ama Ubisoft'ta sürekli "bağlantı kaybedildi" hatası almam normal mi?
Kanka Steam'de sürekli ofline retry hatası alıyor ve hesabı kabul etmiyor...Oyunlar gözüküyorsa ve giriş yapabiliyorsanız sorun olmaz gibi. Aksi bir durum varsa nasıl çözülebileceğini bilmiyorum.
Kanka Steam'de sürekli ofline retry hatası alıyor ve hesabı kabul etmiyor...
İşe yaradı, sağ olun.Steam için aynı sorunu yaşamıştım. Ben bu rehberdeki gibi yaparak sorunumu çözdüm.
Çözüm: GOG Galaxy Steam "offline retry" hatası nasıl düzeltilir?
1.adım https://github.com/ABaumher/galaxy-integration-steam/releases/tag/v1.0.5-beta Bu sayfaya giriyoruz ve aşağı kaydırıp "Windows. ZIP" dosyasını indiriyoruz 2.adım Window+R -> %localappdata% Tamam dedikten sonra GOG.com klasörüne giriyoruz ve şu yolu izliyoruz: Galaxy > Plugins >...techolay.net