Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dracula 5

Üstün
Tüm oyunları gösterdiğini biliyorum ama nereden nasıl yapacağımı bulamadım yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Diğer platformlardaki oyunlarınızı GOG üzerinden görmek mi istiyorsunuz? Eğer öyleyse hesaplarınızı GOG Galaxy'e bağlamanız gerekiyor.

Sol üste gidin ve ayarlara tıklayın>add Games & friends>connect Gaming accounts.

Bu yolu takip ederseniz hesap bağlama işlemlerinin olduğu sayfaya gidebilirsiniz.
Diğer platformlardaki oyunlarınızı GOG üzerinden görmek mi istiyorsunuz? Eğer öyleyse hesaplarınızı GOG Galaxy'e bağlamanız gerekiyor.

Sol üste gidin ve ayarlara tıklayın>add Games & friends>connect Gaming accounts.

Bu yolu takip ederseniz hesap bağlama işlemlerinin olduğu sayfaya gidebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm

Dediğinizi yaptım işe yaradı ama Ubisoft'ta sürekli "bağlantı kaybedildi" hatası almam normal mi?

Kanka Steam'de sürekli ofline retry hatası alıyor ve hesabı kabul etmiyor...

Steam için aynı sorunu yaşamıştım. Ben bu rehberdeki gibi yaparak sorunumu çözdüm.

Steam için aynı sorunu yaşamıştım. Ben bu rehberdeki gibi yaparak sorunumu çözdüm.

İşe yaradı, sağ olun.