Detaylar
Kim cevapladı?Tüy dökücü krem leş gibi bir şey ama baştan uyarayım. Kokusu falan berbat. Bir de benim tırnaklarımı da yumuşatmıştı.
Tuy dökücü bir de cilde alerji yapabiliyor zararlı bir şey en temizi saglikli uzun vadede makine daha iyi.
Şehir efsanesi mi hiç sakalim yoktu jilet ile tras olunca daha çok çıkmaya başladı.
Lise 3'ten beri sakalım her uzadığında jiletle kesiyorum, zerre bir değişim olmadı bende de.
Lise 3'ten beri sakalım her uzadığında jiletle kesiyorum, zerre bir değişim olmadı bende de.
Ayrıyeten Evrim Ağacı'nın böyle bir videosu var:
Senin genetiginde olan bir şey ama ben ne zaman jiletle kesmeye baslasam daha çok kesiyor makine uzatmiyor olduğu gibi kesiyor.
İtachi Uchiha
Yetkin
Jilet eğimli makine ise eğimsiz kesiyor. Olay bu. Üstte videosu var. Bende Lise 1'den beri jiletle kesiyorum. Sakallarım jilet yüzünden artmadı. Sadece büyüdüğüm için yeni sakallar çıktı o kadar. Şuan 19 yaşındayım. Yanaklarımda hafif seyreklik var. Şimdi genetik diyeceksiniz. Baba ve anne tarafıma baktığımda köse veya seyrek sakallı olan yoktur. Hepsinin gür, orman gibi.Senin genetiginde olan bir şey ama ben ne zaman jiletle kesmeye baslasam daha çok kesiyor makine uzatmiyor olduğu gibi kesiyor.
- Makaleler
- 20
Sakal, bıyık, saç yani tüm vücut kılları aynı mantıktadır. Bu tarz hurafelere inanmamak gerek.Bunu çok görüyorum hocam ama çok çıkarır diyorlar.
Tüy dökücü krem leş gibi bir şey ama baştan uyarayım. Kokusu falan berbat. Bir de benim tırnaklarımı da yumuşatmıştı.
Hocam kokusuna alışkınım o yüzden onluk sorun yok.