cagata

Uzman
Galaxy A56 sipariş verdim ekte olan adaptör S8 telefonda kullanıyorum A56 için uygun mudur?

20260309_214627.webp

20260309_214635.webp

Değil. Dandik markalardan uzak durun. Arkadaşın önerdiği adaptör telefonunla tam uyumlu onu alabilirsin.

Şarj etsem bir sıkıntı olur mu S8'i kaç yıldır bununla şarj ediyorum

Değil. Dandik markalardan uzak durun. Arkadaşın önerdiği adaptör telefonunla tam uyumlu onu alabilirsin.

https://www.hepsiburada.com/samsung...al-samsung-turkiye-garantili-pm-HBC0000CHL4DD peki bu nasıl

@cagata, Adaptöre o kadar para vermene gerek yok. Kaliteli marka alırsan sorun olmaz. Arkadaşın attığı marka adaptör konularından en iyi markalardan. Sırf Samsung orijinal adaptör diye gidip 1500k verme.

@cagata, Şu an kullandığın adaptörü A56 ile şarj edersen hızlı şarj olmaz, uyumlu değil çünkü. S8'i kaç yıldır bu adaptörle kullanıp sorun çıkarmamışsa sıkıntı olmaz ama anlamsız olur telefonun hızlı şarj özelliğinden yararlanamıyorsun. O markayı da hiç duymadım açıkçası.

Spigen, Belkin, Baseus, Anker, Ugreen bu marka adaptör öneririm.

@cagata, Adaptöre o kadar para vermene gerek yok. Kaliteli marka alırsan sorun olmaz. Arkadaşın attığı marka adaptör konularından en iyi markalardan. Sırf Samsung orijinal adaptör diye gidip 1500k verme.

@cagata, Şu an kullandığın adaptörü A56 ile şarj edersen hızlı şarj olmaz, uyumlu değil çünkü. S8'i kaç yıldır bu adaptörle kullanıp sorun çıkarmamışsa sıkıntı olmaz ama anlamsız olur telefonun hızlı şarj özelliğinden yararlanamıyorsun. O markayı da hiç duymadım açıkçası.

Spigen, Belkin, Baseus, Anker, Ugreen bu marka adaptör öneririm.

Bunu önceden görseydim iyiydi, maalesef 1.500 TL'ye aldım adaptörü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baştan itibaren sana dedim ki Simon arkadaşın attığı modeli al. İade edebiliyorsan et derim. Samsung orijinal adaptörü almak sana bir şey kazandırmayacak.