DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 31 Ocak 2025 #1 Merhabalar, elimde GoMobile marka Çin malı bir Type-C şarj kablosu var. Bildiğim kadarıyla bu kablo üzerinden verilerim çalınabilir mi?
Merhabalar, elimde GoMobile marka Çin malı bir Type-C şarj kablosu var. Bildiğim kadarıyla bu kablo üzerinden verilerim çalınabilir mi?
Lumity Başarılı Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 66 Makaleler 1 Beğeniler 44 31 Ocak 2025 #2 Hocam bu veri çalan kablolar pahalı oluyor üretmesi, eğer marketten falan alınan normal bir kabloysa içinde kalitesiz bakırdan başka hiçbir şey olmaz.
Hocam bu veri çalan kablolar pahalı oluyor üretmesi, eğer marketten falan alınan normal bir kabloysa içinde kalitesiz bakırdan başka hiçbir şey olmaz.
KS KS DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 31 Ocak 2025 #3 Lumity dedi: Hocam bu veri çalan kablolar pahalı oluyor üretmesi, eğer marketten falan alınan normal bir kabloysa içinde kalitesiz bakırdan başka hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... 45-55 TL aldım.
Lumity dedi: Hocam bu veri çalan kablolar pahalı oluyor üretmesi, eğer marketten falan alınan normal bir kabloysa içinde kalitesiz bakırdan başka hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... 45-55 TL aldım.
Lumity Başarılı Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 66 Makaleler 1 Beğeniler 44 31 Ocak 2025 #4 DefenderNinja dedi: 45-55 TL aldım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sadece kalitesiz bakır var içinde başka bir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2025
DefenderNinja dedi: 45-55 TL aldım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sadece kalitesiz bakır var içinde başka bir şey yok.