A alimali 86 Yetkin Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 821 Makaleler 3 Çözümler 19 Beğeniler 490 Bugün 02:14 #11 kreuzy dedi: Güncel olarak ne Zapret ne de Goodbye DPI çalışmıyor. Eğer çözümü bulursam konuyu güncellerim. Genişletmek için tıkla... Zapreti şuradan deneyin. Zapret2 de mevcut. GitHub - alimali54/zapret-win-turkey: Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. - alimali54/zapret-win-turkey github.com
kreuzy dedi: Güncel olarak ne Zapret ne de Goodbye DPI çalışmıyor. Eğer çözümü bulursam konuyu güncellerim. Genişletmek için tıkla... Zapreti şuradan deneyin. Zapret2 de mevcut. GitHub - alimali54/zapret-win-turkey: Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. - alimali54/zapret-win-turkey github.com