Çözüldü GoodByeDPI açıkken GTA 5 açılmıyor, kapatınca çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda Türkçü

Çalışkan
Yer
Yalova
GoodByeDPI daha düne kadar GTA 5’i problemsiz açıyordu. Artık oyun tepki vermeden açılmıyor. GoodByeDPI’yi kapattığım anda oyun sorunsuz şekilde açılıyor. SplitWire Turkey’e geçtim, yine aynı problem devam ediyor ve oyun açılmıyor. DNS ayarlarımda mı bir sorun var, ne yapmam gerekiyor?

Ping problemi yaşıyor musunuz internetim iyi değil 2025 yılında 35 mbps internet alıyorum, ve bazı oyunlarda problem yaşayanlar olmuş.
Şu ana kadar yaşadığım herhangi bir ping sorunu olmadı. Sadece Discord'a VPN yaptığı için geri kalan uygulamalarda bir sorun olmuyor. Ayrıca Discord özelinde de bir sorun yaşamadım.

Hocam videodaki adımları harfiyen uyguladım ama ''Cheking for updates'' kısmında kalıyor discord.
Hocam ayarlardan otomatik açmayı etkinleştirin eğer değilse. Sonra PC'yi yeniden başlatın. PC yeniden başlattıktan sonra bağlanması ile ile ilgili bir bildirim gelecek o gelmeden discordu açmayın. Geldikten sonra discorda tıklayın ve açılacaktır.

Hocam videodaki adımları harfiyen uyguladım ama ''Cheking for updates'' kısmında kalıyor discord.
Bildirim Sağ alt tarafta gelecek o bildirim gelmeden discorda girmeyin. Bildirim gelmeden discorda girmeye çalışırsanız girmeyecektir.

Videoda tek seferlik not defteri olarak açıyordu ben yanlışlıkla her zaman olarak yaptım dosyayı tekrar nasıl eski haline getiririm ?

Alternatif olarak bir çözüm yöntemi: Cloudflare kullanabilirsiniz. O zamanda istediğiniz vakit Cloudflare açıp kapatabilirsiniz. Ping sorunu da olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…