Çözüldü GoodByeDPI açıkken GTA 5 açılmıyor, kapatınca çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda Türkçü

Çalışkan
Yer
Yalova
GoodByeDPI daha düne kadar GTA 5’i problemsiz açıyordu. Artık oyun tepki vermeden açılmıyor. GoodByeDPI’yi kapattığım anda oyun sorunsuz şekilde açılıyor. SplitWire Turkey’e geçtim, yine aynı problem devam ediyor ve oyun açılmıyor. DNS ayarlarımda mı bir sorun var, ne yapmam gerekiyor?

Bu video yardımcı olur.
Hocam evet Discord'u açıyor ama Gta5' i halen daha açmıyor, bana ikisininde açılması lazım, uygulamayı kapattıgım an Gta5 açılıyor.

Dosyaya sağ tıklayın özellikler dedikten sonra "Değiştir" seçeneği çıkar, oradan değiştirebilirsiniz.
Değiştir dedikten sonra ilk hali çıkmıyor, not defteri olarak kalıyor, ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
En baştan yapın zaten kısa bir zamanınızı alıyor. Dosyayı açarken her zaman değil de tek seferlik olarak açın. Ayrıyeten GoodByDPI kapalı olsun veyahut silin. Discord otomatik olarak açılmasın eğer açılıyorsa bir VPN ile DC girin ayarlardan Windows açılırken başlat seçeneğini kapatın. Her şeyi yaptıktan sonra PC'yi yeniden başlatın. Tekrar açın ve sağ alttaki Wiresock'un aktif olduğu bildirimi bekleyin. Ondan sonra DC'yi açın ve kullanabilirsiniz.

Hocam tekrar deneyince dosya yine not defteri olarak geliyor, not defteri olarak kaldığı için uygulamaya atamıyorum dosyayı.
Bana kendi kullandığınız dosyayı atma şansınız var mı, bu değişecek gibi gözükmüyor.

Aciliyeti yoksa eve geçince göndereyim hocam.
Problem yok teşekkürler, beklemedeyim.

Sadece Discord uygulaması için GoodByeDPI kullanıyorsan onun yerine Wiresock kullan, sorunun çözülür.
SplitWire Türkiye uygulamasının 1.5.5 versiyonunda WireSock uygulaması bulunuyordu oradan kurup, restart atınca, Discord da Gta5 de problemsiz açıldı, 2 gündür uğraşıyordum halloldu sonunda, yardımların için teşekkürler hocam.

Son düzenleme:
Ne demek rica ederim hocam, her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…