D Deni Z 16 Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Beğeniler 392 21 Şubat 2026 #1 Bu sorunu nasıl çözebilirim? Eskiden yaşamıyordum. Gerekirse ByeDPI gibi alternatif yöntemlere de geçebilirim. Sorunu çözdüm. Tarayıcımda özel DNS aktif etmeyi unutmuşum. Dagster3532 dedi: Biraz detay verir misiniz? Benzer sorunu ben de yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Tarayıcınızda bu ayarı yapın. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2026
Bu sorunu nasıl çözebilirim? Eskiden yaşamıyordum. Gerekirse ByeDPI gibi alternatif yöntemlere de geçebilirim. Sorunu çözdüm. Tarayıcımda özel DNS aktif etmeyi unutmuşum. Dagster3532 dedi: Biraz detay verir misiniz? Benzer sorunu ben de yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Tarayıcınızda bu ayarı yapın.
D Dagster3532 Yetkin Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 1.051 Çözümler 5 Beğeniler 430 21 Şubat 2026 #2 Deni Z dedi: Sorunu çözdüm. Tarayıcımda özel DNS aktif etmeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Biraz detay verir misiniz? Benzer sorunu ben de yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2026
Deni Z dedi: Sorunu çözdüm. Tarayıcımda özel DNS aktif etmeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Biraz detay verir misiniz? Benzer sorunu ben de yaşıyorum.