GoodbyeDPI açınca internet çalışmıyor

Tunamus

Üyecik
Merhaba. GoodbyeDPI'ı Discord için kullanmak istiyorum fakat açınca internet gidiyor ve hiçbir şey çalışmıyor. Discord'a hala erişim sağlayamıyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Virüs programınız var ise GoodbyeDPI nin ağ trafiğini değiştirmesini ve bağlantıyı engeller.
Karspersky ve Malwarebyte'ın engellediği biliniyor. Devre dışı bırakırsanız bağlanabilirsiniz.

Virüs programınız yok ise GoodbyeDPI Türkiye sayfasından indirmeniz ve sayfada belirtilen yönergeleri takip etmeniz halinde sorun çıkmadan internete ve Discord'a bağlanabilirsiniz. Sayfayı mutlaka okuyun. Kısa.

(Not: 22.01.2025 tarihi itibari ile Windows Defender engellemiyor. İlerde değişir mi bilemem.)

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: xrs
Kaspersky'ı bende engelliyor. Klasörde birden fazla .bat var, hepsini tek tek deneyin illaki biri çalışıyor. Bende bazılarını açınca bazı sitelere giriyor bazılarına girmiyor. Örnek olarak Discord'a giriyor fakat Youtube'i açmıyor. DNS değiştirmeyi unutmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sabahtan beri uğraşıyordum bu formu gördüm yardımın için eyvallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…