GoodbyeDPI artık çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Keno
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    goodbyedpi

Keno

Çalışkan
Merhaba,

2 gün öncesine kadar sıkıntı olmadan çalışıyordu ancak şu an açtığım zaman değil Discord'a falan girmek, direkt olarak interneti kullanamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? VPN açınca da çok yavaşlıyor, güzeldi bu DPI.

Sayısal değeri -6 veya -7 yapıp dener misin? -6 stabil bende şu an.

DNS ayarlarınızı yapıp programı tekrar başlatmayı deneyebilir misiniz? Örneğin Cloudflare DNS kullanın. (1.1.1.1, 1.0.0.1)

veya
GoodbyeDPI kullanmaya devam etmek istiyorsan 53 portu dışında çalışan standart bir DNS sunucusu kullanan bir provider lazım.

Yandex ve Quad9 var sadece.
Yandex 1253 portunda çalışıyor.
Quad9 9953 portunda çalışıyor.

--Set-ttl 3 --DNS-addr 9.9.9.9 --DNS-port 9953.
--Set-ttl 3 --DNS-addr 77.88.8.8 --DNS-port 1253.

GoodByDPI kullanmayın güncel değil, daha kaliteli olan Zapret var onu kullanabilirsiniz.

Artı -1 Eksi
Hocam DNS ayarlarını görselde gösterdiğim yerden değiştirirseniz büyük ihtimal sorununuz çözülür. Görseldeki gibi yapın.

Görselde gösterdiğim ayar yerine gitmek için: Sağ alttaki Wi-Fi ya da Ethernet simgesine sağ tıklayın > Ağ ayarlarına tıklayın > Orada Wi-Fi kullanıyorsanız Wi-Fi, ethernet kullanıyorsanız ethernete tıklayın > Eğer Wi-Fi kullanıyorsanız önünüze bir menü daha çıkar orada Wi-Fi isminizin yazdığı tuşa basın > Orada DNS ayarları yazan yerin sağında düzenle tuşuna basınca bu ekran karşınıza geliyor.

Hocam yine olmazsa o DNS yerine 1.1.1.1 değil de 9.9.9.9 yazın, galiba Cloudflare çalışmıyormuş.

Son düzenleme:

Sorun zaten Cloudflare yüzünden oluyor. Türk Telekom bir şeyler yapmış, bende ve arkadaşımda da çalışmıyor Cloudflare.

yazan arkadaşlara teşekkürler
bunu tam olarak deneyemedim ama diğerlerinin hepsini denedim zaprette blockcheck de bana parametre bulmuyor hazır servisler için kullanılanları deniyorum onlarla da başarılı olmadı
Quad9 ve NextDNS çalışıyor, sadece Cloudflare çalışmıyor.
nasıl çalıştırdın onlarda yardımcı olabilir misin deniyorum olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…