GoodbyeDPI çalışmıyor

Rofbad

Gelişen
GoodbyeDPI'yı 2 gün önceye kadar çok rahat kullanıyordum ama kullanamamaya başladım. WARP gibi bir çöpü de kullanmak istemiyorum 1000 Mbps internetim var zaten Türkiye versiyonunu kullanıyordum WARP açıp sonra açmayı denedim olmadı DNS ayarlarımı değiştirdim olmadı FireWall'dan izin verdim gene olmadı bana bir çözüm lazım Filipinli arkadaşımla MC Hypixel skyblock atıyorum adamla sohbet edemiyorum.

@Aeronight Dikkatimden kaçmış o kısım. Fakat güncelleme geldikçe bağlanamama sorunu çözülebilir. Raporlandıkça yeni sürümler yükleniyor sanırım.

Son düzenleme:
Son videodaki Türkiye özel sürümü denedin mi?

servisi sildim yeniden başlattım çözüm yok. türkiye versiyonunu zaten videodan öncede kullanıyordum yeni versiyonu deneyeceğim şimdi

edit: son sürümü indirdim ama sürüm aynı 0.2.3rc3 hatta zip dosyasını (2) diye adlandırdı aynısını indirip kullandım

4 saat önce bir güncelleme gelmiş galiba, güncelini indirdin mi?
maalesef hiçbir şey değişmedi dediği gibi sadece readme değişmiş sürüm aynı

superonline 1000mbps altyapısı var diye geçtim türknetide siteye getirdemedik ben vodafone kullanırken baya dns olmadan hiçbir şey olmadan direkt yasak değilmiş gibi her siteye girebiliyordum

bu arada windows 10 kullanıyorum bilmiyorum bu bilgi ihtiyacınız olur mu falan ama

Son düzenleme:
Superonline için özel dosya var.

Bunu indir ve kullan. Arka planda kendine özel ayarlarla GoodbyeDPI kullanıyor yazılım. İçerisinde birden fazla çalışma modu var.

Varsayılan mod senin servis sağlayıcında çalışmıyorsa en hızlı mod ya da diğer modları dene. Mod değiştirdikten sonra tekrar kapat bağlan yap yazılımın içinden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…