GoodbyeDPI'yı 2 gün önceye kadar çok rahat kullanıyordum ama kullanamamaya başladım. WARP gibi bir çöpü de kullanmak istemiyorum 1000 Mbps internetim var zaten Türkiye versiyonunu kullanıyordum WARP açıp sonra açmayı denedim olmadı DNS ayarlarımı değiştirdim olmadı FireWall'dan izin verdim gene olmadı bana bir çözüm lazım Filipinli arkadaşımla MC Hypixel skyblock atıyorum adamla sohbet edemiyorum.
Bunu indir ve kullan. Arka planda kendine özel ayarlarla GoodbyeDPI kullanıyor yazılım. İçerisinde birden fazla çalışma modu var.
Varsayılan mod senin servis sağlayıcında çalışmıyorsa en hızlı mod ya da diğer modları dene. Mod değiştirdikten sonra tekrar kapat bağlan yap yazılımın içinden.
TTL sayısı ile oynamayı dene 6-5-7-3 Aralıklarında yeniden dene.
En hızlı modda kullanmayı dene. Hiçbir modun çalışmaması gerçekten şaşırtıcı.
Bir tek bende çatır çatır çalışıyor galiba. ISP olarak Türk Telekom kullanıyorum. (Fiber 1000/50 MBPS)
Gereksinimleri kurun .
HTTPS Over DNS ayarlarını yap. (Google ya da Cloudflare'den herhangi birini seçebilirsin.)
Ttl sayısı ile oynamayı dene 6-5-7-3 Aralıklarında yeniden dene.Eki Görüntüle 99747
Bir tek bende çatır çatır çalışıyor galiba. ISP olarak Türk Telekom kullanıyorum. (fiber 1000/50 Mbps)
Gereksinimleri kurun.Eki Görüntüle 99742Eki Görüntüle 99745
HTTPS over DNS ayarlarını yap. (Google'ya da Cloudflare'den herhangi birini seçebilirsin.) Eki Görüntüle 99742Eki Görüntüle 99743Eki Görüntüle 99744
Cloudflare'in direkt kendi uygulaması yok mu zaten? Aynı işlemi yapacaksa anlamı kalmıyor çünkü Cloudflare bayağı hızımı düşürüyor.
Dediklerini deneyip döneceğim.
Ttl sayısı ile oynamayı dene 6-5-7-3 Aralıklarında yeniden dene.Eki Görüntüle 99747
Bir tek bende çatır çatır çalışıyor galiba. ISP olarak Türk Telekom kullanıyorum. (fiber 1000/50 Mbps)
Gereksinimleri kurun.Eki Görüntüle 99742Eki Görüntüle 99745
HTTPS over DNS ayarlarını yap. (Google'ya da Cloudflare'den herhangi birini seçebilirsin.) Eki Görüntüle 99742Eki Görüntüle 99743Eki Görüntüle 99744
Cloudflare'in direkt kendi uygulaması yok mu zaten? Aynı işlemi yapacaksa anlamı kalmıyor çünkü Cloudflare bayağı hızımı düşürüyor.
Dediklerini deneyip döneceğim.
Sadece checking for updatesde kalıyor her şeyi denedim.
Birincisi, internet hızının düşmesini göze almasam GoodbyeDPI kullanmam WARP'la devam ederim.
İkincisi öyle bir block atmışlar ki telefonumdaki Kaspersky VPN dahi çalışmıyor.
Üçüncüsü ben Discord'a Opera'nın VPN'ini açıp giriş yapıp, VPN'i kapatıp gene çözebiliyorum ama bilgisayarım birazcık dinozor çağından kaldığı için CPU zorlanıyor tarayıcı açıkken. 6. nesil i5'im var. Bir de komple nasıl bir ban atmışlar bilmiyorum WARP dahi çalışmadı geçen.
Paşam birincisi. İnternet hızının düşmesini göze almasam GoodbyeDPI kullanmam WARP'la devam ederim.
İkincisi öyle bir block atmışlar ki telefonumdaki Kaspersky VPN dahi çalışmıyor
Üçüncüsü ben Discord'a Opera'nın VPN'ini açıp giriş yapıp VPN'i kapatıp gene çözebiliyorum ama bilgisayarım birazcık dinozor çağından kaldığı için CPU zorlanıyor tarayıcı açıkken 6.nesil i5'im var bir de komple nasıl bir ban atmışlar bilmiyorum WARP dahi çalışmadı geçen
Bugün portu değişeceklerdi binadan çünkü arada internet 10Mbps'ye düşüyordu. Olmaması gereken bir şey. 1000MBPS internette stabilite yok. TurkNet altyapısı getirtseydik keşke. Devlet iyi bir miktar ödemiş sansüronline'a galiba.
Gelişme: Bugün birkaç ayar daha denedim. GoodbyeDpi, Wifi ile bağlıyken çalışıyor ama ethernet olunca çalışmıyor. Eskiden GoodbyeDpi'ı açtığımda bütün sitelere giriş yapamazdım (ethernet ile). Şu an yapabiliyorum ama Discord uygulaması açılmıyor, Webden açılıyor