GoodbyeDPI çalışmıyor

Rofbad

Gelişen
GoodbyeDPI'yı 2 gün önceye kadar çok rahat kullanıyordum ama kullanamamaya başladım. WARP gibi bir çöpü de kullanmak istemiyorum 1000 Mbps internetim var zaten Türkiye versiyonunu kullanıyordum WARP açıp sonra açmayı denedim olmadı DNS ayarlarımı değiştirdim olmadı FireWall'dan izin verdim gene olmadı bana bir çözüm lazım Filipinli arkadaşımla MC Hypixel skyblock atıyorum adamla sohbet edemiyorum.

her modu tek tek denedim hiçbiri olmadı sonuç aynı updating diyor o kadar bunu yaparken bütün internetim gidiyor bu arada

üst yorumları okusan anlarsın zaten ne yaptığımızı

TTL sayısı ile oynamayı dene 6-5-7-3 Aralıklarında yeniden dene.
En hızlı modda kullanmayı dene. Hiçbir modun çalışmaması gerçekten şaşırtıcı.
Bir tek bende çatır çatır çalışıyor galiba. ISP olarak Türk Telekom kullanıyorum. (Fiber 1000/50 MBPS)
Gereksinimleri kurun .
HTTPS Over DNS ayarlarını yap. (Google ya da Cloudflare'den herhangi birini seçebilirsin.)

Son düzenleme:

Cloudflare'in direkt kendi uygulaması yok mu zaten? Aynı işlemi yapacaksa anlamı kalmıyor çünkü Cloudflare bayağı hızımı düşürüyor.
Dediklerini deneyip döneceğim.

Sadece checking for updatesde kalıyor her şeyi denedim.

İnternetim bazen 10Mbps'ye düştüğü için 1000/100den dün aramıştım Superonline'ı bugün portu değişeceklermiş belki bir şey olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:

Birincisi, internet hızının düşmesini göze almasam GoodbyeDPI kullanmam WARP'la devam ederim.
İkincisi öyle bir block atmışlar ki telefonumdaki Kaspersky VPN dahi çalışmıyor.
Üçüncüsü ben Discord'a Opera'nın VPN'ini açıp giriş yapıp, VPN'i kapatıp gene çözebiliyorum ama bilgisayarım birazcık dinozor çağından kaldığı için CPU zorlanıyor tarayıcı açıkken. 6. nesil i5'im var. Bir de komple nasıl bir ban atmışlar bilmiyorum WARP dahi çalışmadı geçen.

Bugün portu değişeceklerdi binadan çünkü arada internet 10Mbps'ye düşüyordu. Olmaması gereken bir şey. 1000MBPS internette stabilite yok. TurkNet altyapısı getirtseydik keşke. Devlet iyi bir miktar ödemiş sansüronline'a galiba.

Gelişme: Bugün birkaç ayar daha denedim. GoodbyeDpi, Wifi ile bağlıyken çalışıyor ama ethernet olunca çalışmıyor. Eskiden GoodbyeDpi'ı açtığımda bütün sitelere giriş yapamazdım (ethernet ile). Şu an yapabiliyorum ama Discord uygulaması açılmıyor, Webden açılıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…