8 yaşında çocuğa sorulmaz bu soru ama yönetici olarak çalıştırarak kurmayı deniyorsunuz değil mi ben yaptım çünkü bu hatayı öyle bir ihtimal var eğer öyle yapıyorsanız daha fazla bir bilgim yok diğer arkadaşlara bırakıyorum.
8 yaşında çocuğa sorulmaz bu soru ama yönetici olarak çalıştırarak kurmayı deniyorsunuz değil mi ben yaptım çünkü bu hatayı öyle bir ihtimal var eğer öyle yapıyorsanız daha fazla bir bilgim yok diğer arkadaşlara bırakıyorum.
Bende de GoodbyeDPI çalışmıyordu hepsini bende denemiştim olmamıştı. Splitwire denemeyi dene bir de istersen o bende çalıştı. Uygulama içerisinde ilk geleni kur olmuyorsa sil diğerini kur. İllaki çalışır.
DNS degistirdikten sonra Ag bagdastiricinizi kontrol panelinden acip kapatmaniz lazim. Eger Windows 11 kullaniyorsaniz DNS ayarladiginiz kisimdan DNS over HTTPS (DoH) secenegini "otomatik sablon" olacak sekilde acmaniz lazim.
Windows 11 kullanıyorsan @Tuhoiisa hocamın dediği gibi DNS değiştirin Windows 10 kullanıyorsanız DNS cyrpt kullanın ve zapretdeki blockcheck dosyasını tekrar çalıştırın.