Son 2-3 gündür Discord kullanırken GoodbyeDPI normal veya TR fark etmeksizin Discord'da sese connecting süresi normalde olan 1-2 sn yerine 20-30 sn sürüyor. Ayrıca genel olarak dc daha yavaş çalışıyor fotoğraflar gibi şeyler daha yavaş yükleniyor.
Yavaşlatıyor olabilir zira bütün paketlere müdahalae ediyor. Operatör de DPI kullandığı için biz operatör tespit edemesin diye paketleri yollamadan önce kendimiz düzenlemiş oluyoruz.
Yavaşlatıyor olabilir zira bütün paketlere müdahalae ediyor. Operatör de DPI kullandığı için biz operatör tespit edemesin diye paketleri yollamadan önce kendimiz düzenlemiş oluyoruz.
Birkaç kere bana da oldu ama Kablonet'in sinyal bakımından olduğunu anladım, bakım düzelince normale dönmüştü. Yani aktifken bir yavaşlama olmadı hiç, olduysa da ben fark etmedim, her gün Twitch, kick, Discord, YouTube vs. kullanıyorum.
Hi Everyone, a fast and reliable internet connection is essential for personal and professional activities. However, various factors can affect internet
Normalde olmayıp bir anda bu kadar yavaşlatması beni şaşırttı şu an bilgisayarımda kullanılabilir bir durumda değil Discord fazla yavaş. GoodbyeDPI gerektirmeyen herhangi bir sitede bu yavaşlığı hissetmiyorum.
Birkaç kere bana da oldu ama Kablonet'in sinyal bakımından olduğunu anladım, bakım düzelince normale dönmüştü. Yani aktifken bir yavaşlama olmadı hiç, olduysa da ben fark etmedim, her gün Twitch, kick, Discord, YouTube vs. kullanıyorum.
Bütün paketlerden çok tarafların el sıkıştığı kısma müdahale ediyor diye biliyorum, çünkü DPI engellemesi tam olarak orada uygulanıyor. Taraflar el sıkıştıktan sonra aynı bağlantı üzerinde devam eden paket alış verişleriyle bir işi yok. TLS handshake esnasında taraflar birbirleri hakkında bilgi alış verişinde bulunuyorlar ve ortada henüz bir şifreli mesajlaşma olmuyor, DPI bu noktaya kadar şifresiz olarak iletilen paketlerin içeriğine bakarak bu handshake gerçekleşmeden iptal ediyor, bir kez handshake sağlandıktan sonra aynı bağlantı üzerinde devamlı olarak iletişim söz konusu olduğunda (websocket veya HTTP keep-alive gibi) DPI bypass programlarının müdahale edeceği, dolayısıyla yavaşlatacağı bir durum kalmıyor.