A archiicik Gelişen Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 0 2 Nisan 2025 #1 GoodbyeDPI ile her yasaklı yere sorunsuz girebilirken Discord sadece tarayıcıda açılıyor, uygulamasını açamıyorum. Çözümü olan var mıdır?
GoodbyeDPI ile her yasaklı yere sorunsuz girebilirken Discord sadece tarayıcıda açılıyor, uygulamasını açamıyorum. Çözümü olan var mıdır?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 2 Nisan 2025 #2 DNS de girmen gerek. DNS over HTTPS hatta. Ama yakında buna gerek kalmayacak. Yeni bir tane video çektim DPI’ı doğrudan modemin içerisine koyuyoruz Son düzenleme: 2 Nisan 2025
DNS de girmen gerek. DNS over HTTPS hatta. Ama yakında buna gerek kalmayacak. Yeni bir tane video çektim DPI’ı doğrudan modemin içerisine koyuyoruz
KS KS A archiicik Gelişen Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 0 2 Nisan 2025 #3 Recep Baltaş dedi: DNS de girmen gerek. DNS over HTTPS hatta. Ama yakında buna gerek kalmayacak. Yeni bir tane video çektim DPI’ı doğrudan oradan modemin içerisine koyuyoruz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, videoya göz atacağım. İyi günler dilerim.
Recep Baltaş dedi: DNS de girmen gerek. DNS over HTTPS hatta. Ama yakında buna gerek kalmayacak. Yeni bir tane video çektim DPI’ı doğrudan oradan modemin içerisine koyuyoruz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, videoya göz atacağım. İyi günler dilerim.