Çözüm GoodbyeDPI DNS sebepli bağlantı kesintileri nasıl çözülür?

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ANDR3V

Çalışkan
Merhabalar,

Discord uygulamasını aylardır GoodbyeDPI üzerinden kullanıyorum. Yaklaşık 3-4 aydır GoodbyeDPI kaynaklı bir sorunla karşılaşıyordum ve bununla ilgili olarak ChatGPT yardımıyla yeni bir .bat dosyası oluşturdum. Sizlerle de paylaşmak istiyorum.

Sorunum kısaca şöyleydi: Bilgisayarımı açtıktan sonra saatlerce sorunsuz kullanabiliyordum. Ancak belli bir süre sonra bağlantım “yeni” internet trafiğine tamamen kilitleniyordu. Yeni trafik ile kastettiğim, herhangi bir uygulama, tarayıcı veya medya fark etmeksizin GoodbyeDPI üzerinden bağlantı kuramamak; yalnızca daha önce başlatılmış trafiğin çalışmaya devam etmesi, fakat yeni bağlantıların bloke olmasıydı.

ChatGPT bana GoodbyeDPI kodlarındaki DNS yolunu 1253’ten 53’e değiştirmemi önerdi. Bu değişiklik sonrası oluşturduğum .bat dosyası sorunsuz çalışıyor. Benimle aynı sorunu yaşayan kişiler için faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Buradan indirebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Split-ware kullanabilirsiniz hocam sadece Discord için çalışır.

Split-ware kullanabilirsiniz hocam sadece Discord için çalışır.
Splitwire uygulamasını Techolay videoları ile birlikte defalarca kez denedim, ancak bir türlü düzgün çalıştıramadım. Cloudflare bağlantısı kurması işime yarıyordu ancak internetim Cloudflare bağlantısı üzerinden oyun oynarken gecikme değerlerimi 40-60 aralığından 100-200 aralığına fırlatıyor, o sebeple kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…