Boromir Uzman Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 279 Çözümler 6 Beğeniler 136 12 Aralık 2024 #1 Her seyi sildim arkadaslar ama bunu bir turlu silemedim. Turkey Dnsdir'i kullandim. Nedense kapanmiyor. Restart atinca duzeldi. 2'nci restartta duzeldi. Turk Telekom kullaniyorum. Bugun hicbir sekilde calismiyor. Dosya Ekleri burası.webp 17,9 KB · Görüntüleme: 148 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024
Her seyi sildim arkadaslar ama bunu bir turlu silemedim. Turkey Dnsdir'i kullandim. Nedense kapanmiyor. Restart atinca duzeldi. 2'nci restartta duzeldi. Turk Telekom kullaniyorum. Bugun hicbir sekilde calismiyor.
Çözüm Boromir 12 Aralık 2024 kumru dedi: Hizmetlerden GoodbyeDPI'ı durdurup bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam cozdum. Restart attim silindi. Yalniz bu calismiyor artik. En azindan bugun hic calismadi.
kumru dedi: Hizmetlerden GoodbyeDPI'ı durdurup bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam cozdum. Restart attim silindi. Yalniz bu calismiyor artik. En azindan bugun hic calismadi.
kumru Başarılı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 124 Çözümler 1 Beğeniler 76 12 Aralık 2024 #2 Hizmetlerden GoodbyeDPI'ı durdurup bir daha deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Boromir Uzman Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 279 Çözümler 6 Beğeniler 136 12 Aralık 2024 #3 kumru dedi: Hizmetlerden GoodbyeDPI'ı durdurup bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam cozdum. Restart attim silindi. Yalniz bu calismiyor artik. En azindan bugun hic calismadi. Artı 0 Eksi Çözüm
kumru dedi: Hizmetlerden GoodbyeDPI'ı durdurup bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam cozdum. Restart attim silindi. Yalniz bu calismiyor artik. En azindan bugun hic calismadi.
Aeronight Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.747 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.278 Yer Noxus 12 Aralık 2024 #4 Boromir dedi: Hocam cozdum. Restart attim silindi. Yalniz bu calismiyor artik. En azindan bugun hic calismadi. Genişletmek için tıkla... Bende çalışıyor. DNS'i değiştirmeyi dene. Artı 0 Eksi
Boromir dedi: Hocam cozdum. Restart attim silindi. Yalniz bu calismiyor artik. En azindan bugun hic calismadi. Genişletmek için tıkla... Bende çalışıyor. DNS'i değiştirmeyi dene.
kumru Başarılı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 124 Çözümler 1 Beğeniler 76 12 Aralık 2024 #5 Boromir dedi: Hocam cozdum. Restart attim silindi. Yalniz bu calismiyor artik. En azindan bugün hiç calismadi. Genişletmek için tıkla... Turkey versiyonu çıktı onu dene. Artı 0 Eksi
Boromir dedi: Hocam cozdum. Restart attim silindi. Yalniz bu calismiyor artik. En azindan bugün hiç calismadi. Genişletmek için tıkla... Turkey versiyonu çıktı onu dene.
KS KS Boromir Uzman Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 279 Çözümler 6 Beğeniler 136 12 Aralık 2024 #6 Aeronight dedi: Bende çalışıyor. DNS'i değiştirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Superonline ile mi acayim? Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Bende çalışıyor. DNS'i değiştirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Superonline ile mi acayim?